Minomana draagjas 4 in 1 grijs pre
nieuws

Nieuwe Minomana® 4 in 1 draagjas

Posted On oktober 24, 2018 at 4:03 pm by / No Comments

Minomana® 4 in 1 draagjas

De geheel nieuwe Minomana® 4 in 1 draagjas komt er aan. Na vele maanden van voorbereiding zijn we super trots dat we onze nieuwe draagjas en zwangerschapsjas kunnen introduceren. Deze nieuwe Minomana® 4 in 1 draagjas is vanaf midden November beschikbaar in de kleuren grijs en donker rood. Bestel hem nu alvast met 10% korting in de Pre-Sale.

Draagjas Minomana 4 in 1 voor

Draagjas geheel naar de wens van onze klanten.

Onze nieuwe 4- in 1 draagjas is geheel ontworpen naar de wens van onze klanten. De jarenlange ervaringen in de productie van draagjassen gecombineerd met alle wensen en tips die we van onze klanten hebben gekregen, resulteren in deze nieuwe draagjas. Deze draagjas is een combinatie van de succesvolle Minomana softshell draagjas met een aantal ingrijpende wijzigingen.

Veelzijdige draagjas

Een veel gestelde vraag en wens is de mogelijkheid om de draagjas ook als zwangerschapsjas en na de zwangerschap als gewone jas te kunnen gebruiken. Onze nieuwe Minomana is zo ontworpen dat je hem gemakkelijk op meerdere manieren kunt gebruiken. Als draagjas zowel op de buik als de rug, zwangerschapsjas en door het weglaten van de draaginserts als normale softshell jas.

Afneembare capuchon voor Moeder en Baby.

De water- en winddichte softshell beschermd jou en je kindje optimaal tegen alle weersomstandigheden. Onze nieuwe Minomana heeft naast een capuchon voor mama ook een kleine schattige capuchon voor je kindje. Op regenachtige of koude dagen zullen deze capuchons prima van pas komen. Beide capuchons zijn afneembaar.

Twee inserts voor rugdragen en buikdragen

Je kunt je kindje op zowel de buik als de rug dragen in onze nieuwe Minomana draagjas. In de loop van de jaren hebben we behoorlijk wat kennis opgebouwd en daarom hebben we twee verschillende inserts gemaakt die perfect geschikt zijn voor beide manieren van dragen. Beide inserts worden gratis meegeleverd.

Hoogwaardige kwaliteit, Made in Europe

Onze nieuwe Minomana draagjas is ontworpen in Nederland en wordt geproduceerd in Polen. Het naaiatelier in Polen fabriceert ook draagjassen voor een aantal andere bekende merken. Door uitsluitend gebruik te maken van deze leverancier kunnen we de hoogste kwaliteit draagjas garanderen voor een hele goede prijs.

Prijzen en levertijden

De nieuwe Minomana® 4 in 1 draagjas is vanaf 17 November uit voorraad leverbaar in de kleuren donker grijs en donker rood. De verkoopprijs van deze draagjas is € 149,- inclusief verzending, 2 inserts, en 2 afneembare capuchons.

Pre-Sale

Bestel nu alvast de trendy Minomana® 4 in 1 draagjas met 10% korting. Gebruik daarvoor kortingscode MINOMANA. Deze aanbieding geldt tot 17 november 2018.

Draagjas Minomana 4 in 1 zij
Draagjas Minomana 4 in 1 zij aanzicht
Draagjas Minomana 4 in 1 multifucntioneel
Draagjas Minomana 4 in 1 multifucntioneel
Draagjas Minomana 4 in 1 kapuchon
Draagjas Minomana 4 in 1 capuchon
Minomana draagjas 4 in 1 grijs
Minomana draagjas 4 in 1 grijs

 

 

 

 

 

 

 

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Minomana®
Product Name
draagjas
Price
EUR 149
Product Availability
Available in Stock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *