Minomana draagjas 4 in 1 zwart
nieuws

De herfst komt er aan en je wil je kindje dragen, maar hoe?

Posted On augustus 27, 2019 at 3:20 pm by / 9 Comments

De herfst is aangebroken en je wil je baby dragen, maar hoe?

Je kindje heeft al een dikke trui en een jas en dus is het niet gemakkelijk om hem in de draagzak mee te nemen. Als je dan ook nog de drager over het jasje van je kind doet is het zweten en dan is kou gegarandeerd. En als je ergens naar binnen gaat waar het warm is, hoe moet je je dan uitkleden  als de baby in slaap is gevallen?

De oplossing is: De draagjas.

Minomana draagjas 4 in 1 zwart
Minomana 4 in 1 draagjas

Een draagjas is eigenlijk niets meer dan een gecombineerde jas voor de baby die gedragen wordt en de ouder. Een speciale insert kan voor en achter ingeritst worden. Omdat je allebei heerlijk warm onder de voering zitten heb je geen dikke kleding nodig: de baby wordt niet alleen verwarmd door de draagjas, maar ook door de lichaamswarmte van mama. Je kunt je baby aan de voorkant of de achterkant dragen, waarbij je kleintje altijd beschremd is tegen weer en wind.

Een draagjas is veelzijdig draagbaar. Voor de zwangerschap als gewone jas, tijdens de zwangerschap en na de zwangerschaps als rugdrager of buikdrager.

 

Minomana draagjas 4 in 1 grijs
Minomana Softshell draagjas

Het is veel makkelijker om je kindje in een maillotje en een dun truitje mee te nemen, dan in een dikke trui met broek die sowieso wel weer gaat afglijden, om nog maar te zwijgen over een grote sneeuwjumpsuit, want dat is echt een mission impossible.  En als deze argumenten nog steeds niet genoeg zijn:

  • Met een draagjas zijn winkelen en boodschappen doen ook geen probleem: als je van een koude naar een warme ruimte gaat, kun je je draagjas gewoon uitdoen – zodat het niet te warm wordt onder de jas.
  • Voor hondenbezitters en natuurliefhebbers is de jas onmisbaar: je bent meerdere keren per dag razendsnel klaar voor de wandeling,en ongeacht het weer is je baby warm en beschermd.
    Als er een groter broertje of zusje is dat graag met elk weer uitgaat, voelt de kleine zich comfortabel onder de jas.
  • De draagjas is mooi en modieus, je kunt hem ook zonder het kind dragen.
  • De jas is veelzijdig en op meerdere manierebn te gebruiken.
  • En last but not least: op koele herfst- en winterdagen zullen jij en je kindje elkaar wederzijds warmte geven om van te houden.

Ons advies, koop een draagjas zodat je ook in de herfst en de winter comfortabel je kindje kan dragen.

Klik op de foto voor een overzicht van modieuze draagjassen.

momawo zwart

 

Alles over Allesmama draagjassen.

draagjas blauw

 

Meer weten over het dragen van je kindje? Kijk op:

Dragen en Voeden- Alles over het natuurlijk dragen en voeden van je kindje.

Hoe trek je een draagjas eenvoudig aan? Video.

Draagjassen van Allesmama.

Voedingscentrum- Alles over borstvoeding geven.

Bron: Kuschelmama

Summary
De herfst komt er aan en je wil je kindje dragen, maar hoe?
Article Name
De herfst komt er aan en je wil je kindje dragen, maar hoe?
Description
Je kindje heeft al een dikke trui en een jas en dus is het niet gemakkelijk om hem in de draagzak mee te nemen. Als je dan ook nog de drager over het jasje van je kind doet is het zweten en dan is kou gegarandeerd. En als je ergens naar binnen gaat waar het warm is, hoe moet je je dan uitkleden als de baby in slaap is gevallen? De oplossing is een draagjas
Author
Publisher Name
Allesmama.nl
Publisher Logo

9 thoughts on “De herfst komt er aan en je wil je kindje dragen, maar hoe?

  1. Lijkt me heerlijk om in de winter zo met je kindje naar buiten te kunnen gaan. Wij moeten nog even geduld hebben, ons kindje wordt pas eind vd winter geboren 🙂

  2. Ideaal! Nu alleen nog een manier vinden om te zorgen dat onze kleine dame haar armen binnenboord houdt, want die weet ze er altijd bovenuit te wurmen en dan is het alsnog koud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *