momawo draagjas navy blauw
nieuws

Geen zorgen je doet het goed! Draagjas antwoord op ongewenste vragen.

Posted On oktober 11, 2019 at 3:26 pm by / 8 Comments

1. Je verwent de baby!

Dus als je een drager en een draagjas draagt dan verwen je je baby te veel? Echt niet! Een baby is niet zoals een vijfjarig kind dat om snoep schreeuwt. Lekker dicht bij je kindje blijven doet baby en mama zo goed.  Pak je drager, trek je draagjas aan en geniet samen!

Kangoo red one
Kangoo draagjas rood

2. Uh, als je je baby altijd bij je draagt, kan het nooit alleen zijn!

Onderzoek heeft aangetoond dat de baby in zijn eerste levensjaar geen onafhankelijkheid nodig heeft, maar veel lichaams nabijheid nodig heeft.  Heb je ook al iemand gezien die zijn diploma op de rug van zijn moeder heeft gehaald in een draagzak? Of een 18-jarige die liever in een draagzak zit in plaats van naar feestjes te gaan met vrienden?
Niemand heeft ooit zoiets gezien, toch?
Integendeel, het is een bewezen feit dat degenen die maximale lichaamsbewustzijn en aandacht krijgen in hun eerste levensjaar later veel zelfstandiger worden omdat ze een veilige basis hebben.

3. Kindje accepteert alleen de moeder! Onzin
En dat is zijn geluk! Wie anders moet het kind accepteren, de buurman?  Niemand zal voor altijd aan zijn moeder vasthouden.  We moeten toegeven dat we geliefd zijn, daarom leven we überhaupt! En wie draagt die wint, dus papa kan net zo goed dragen.

momawo draagjas rood
Momawo draagjas rood

4. De baby zal nooit uit zichzelf in slaap leren vallen!
Om een ​​klein kind alleen in slaap te laten vallen, is een zekere volwassenheid van het zenuwstelsel noodzakelijk. Dit komt meestal op de leeftijd van ongeveer 2 jaar, maar in geen geval met een kleine baby. Natuurlijk kun je het aan een baby leren die pas een paar weken oud is en veel huilt – maar deze stress kan hem ernstige schade toebrengen.  Maar we denken op lange termijn, toch? Je kindje mag dus heerlijk bij jou in de draagjas in slaap vallen- dat is alleen maar goed!

 5. Hoe leert het lopen als je je kindje altijd in een draagzak meeneemt?
De natuur heeft het perfect uitgevonden: zodra de baby’s zich ontwikkelen, willen ze steeds vaker en voor een langere periode zelf lopen. Als ze er genoeg van hebben merk je dat vanzelf.

6. De arme baby! Is het niet slecht voor zijn wervelkolom?
Een op de juiste manier vastgebonden draagzak in combinatie met een draagjas doet de ruggengraat en heupen van de baby geen pijn, integendeel: hij doet het geweldig. Van een draagzak kun je dat niet zomaar zeggen – daarom is het zo belangrijk dat je de juiste draagzak kiest!

momawo draagjas navy blauw
Momawo draagjas navy blauw

7. Oké, nu weegt het slechts 3 pond, maar hoe kun je het met 10 pond dragen?
Hoewel er goed gevoede baby’s zijn, weegt niemand van de ene op de andere  dag 10 kilo. De moeder went langzaam aan het toenemende gewicht en als je kiest voor een goede draagjas, zal je jezelf comfortabel voelen, zelfs met een zwaarder kind. Als het kindje meer gaat wegen kun je overwegen een andere drager te kiezen. een goede drager is een must  voor zowel de baby als de moeder (of voor de papa).

Je kindje geeft naarmate het ouder wordt ook steeds beter zelf aan wat het wil. Volg je eigen gevoel, jij bent de mama. Samen met je kleintje gaan jullie het dragen tot een succes maken.

Meer weten over het dragen van een draagjas met drager?

Welke draagjas voor de herfst?

De herfst komt er aan en je wil je kindje dragen, maar hoe?

Draagjassen van Allesmama.

Forum dragen en voeden.

Voedingscentrum- Alles over borstvoeding.

Bron: Kuschelmama

Summary
Geen zorgen je doet het goed! Draagjas antwoord op ongewenste vragen.
Article Name
Geen zorgen je doet het goed! Draagjas antwoord op ongewenste vragen.
Description
Dus als je een drager en een draagjas draagt dan verwen je je baby te veel? Echt niet! Een baby is niet zoals een vijfjarig kind dat om snoep schreeuwt. Lekker dicht bij je kindje blijven doet baby en mama zo goed.  Pak je drager, trek je draagjas aan en geniet samen! 
Author
Publisher Name
Allesmama.nl
Publisher Logo

8 thoughts on “Geen zorgen je doet het goed! Draagjas antwoord op ongewenste vragen.

  1. Leuk om te lezen. Ik merk zelf ook op dat ik me wel eens afvraag of hij ooit alleen gaat leren slapen…mijn zoontje van 6 maanden groeit errrg goed (10.5kg) en merk dat dit nu toch al best wel zwaar wordt..zou leuk zijn om een blog te schrijven over before and after draaguur oefeneingen. Wil hem nog best schrijven ook! Haha.

  2. Op deze site gekomen om te oriënteren op een draagjas, er staan erg mooie tussen maar ben er nog niet uit welke het gaat worden. Ik ben geen dagelijkse dragen, dus en jas die er zonder kleintje ook mooi uitziet.
    Krijg ook regelmatig opmerkingen over het dragen en zwaarte ervan.

  3. Oh ja, nummer 5. Dochterlief kan sinds een paar dagen loslopen en ik heb de eerste “Nu zul je wel minder moeten gaan dragen, anders leert ze nooit lange stukken lopen” al te pakken. Alsof bij kinderen die niet gedragen worden, meteen de buggy bij het grofvuil wordt gezet zodra de eerste stapjes een feit zijn…

  4. Ik ben aanstaande moeder en me nog aan het verdiepen in het dragen. Voor mij een mooi blog dit om me voor te bereiden op alle oordelen of meningen rondom het dragen. Ik weet nog niet hoe mijn kindje het gaat vinden, ik hoop vooral gewoon leuk om bij mama te zijn.

  5. Ik kreeg wel eens de vraag of we geen geld hadden voor een kinderwagen. Nadat die kinderwagen stof stond te vangen in de gang en alleen maar in de weg stond, hebben we ‘m verkocht. We hebben ‘m geen moment gemist. En ook baby 4 zal enkel gedragen gaan worden. Ik kijk ernaar uit!

  6. Ik heb voor de geboorte van onze zoon een ergonomische draagzak gekocht, maar toen hij net geboren was vond ik hem toch nog te klein daarin. Dus toen kwam er een elastische doek. Nu is hij drie maanden en zijn er nog eens 2 geweven doeken en een ringsling bijgekomen. Hij is al goed 7kg, maar we vinden het dragen allebei superfijn! De kinderwagen gebruik ik meer als boodschappenkar! Met dit weer zitten we vaak samen in mijn oversized vest als het droog is en als het regent een goedkope jas welke mijn zwangerschapsjas was. Nu opzoek voor een mooie jas voor de komende winter (en die daarna volgen? hopelijk nog lang dragen!).

  7. Bovenstaande zijn voor mij juist redenen om te dragen. Waarom zou een baby alleen in een bedje in slaap moeten vallen? Zeker als er al oudere broertjes of zusjes zijn geeft het zo ontzettend veel vrijheid als de kleine in de doek slaapt. Draagjas aan als je de deur uit gaat en je kunt ieder moment vertrekken voor een rondje speeltuin of om kinderen uit school te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *