Beste draagzakken?

Solly Baby Babylist x Solly Baby Collaboration. Peuterdragers · Ergobaby Omni Breeze Baby. Een draagdoek is ook een ideale draagzak voor een jonge baby. De Ring Sling van Líllébaby is licht van gewicht, dus het is niet belastend voor je, en ademend, waardoor het veilig is voor slaperige babysnoozefests.

Je past de pasvorm aan met een met stof gevoerde metalen ring, die comfortabel tegen je borst zit. Veel ouders vinden het leuk dat deze draagzak een luchtpaneel heeft om jou en baby koel te houden (een geldige klacht voor veel ouders voor zoiets kleins, baby's geven veel warmte af). Als je weet dat een draagzak een stuk uitrusting is dat je gaat gebruiken, biedt de LilleBaby Complete Airflow Baby Carrier (bekijk op Amazon) veel ondersteuning voor zowel ouders als baby, draagbare veelzijdigheid en kan worden gebruikt voor baby's van alle leeftijden. Niet alleen is de 360 Cool Air Mesh zelf vrij groot, maar het babyinzetstuk dat nodig is voor baby's jonger dan 12 pond is ook omvangrijk; de totale grootte maakt deze drager ingewikkelder, onhandig en warmer om een pasgeborene in te dragen, vergeleken met de Beco Gemini.

En hoewel het werkt met baby's tot 25 pond, gebruiken veel ouders het graag terwijl hun baby nog jong is en gaan ze vervolgens naar een drager met meer positioneringsopties naarmate hun kleintje groeit. Dus voor maatreferentie, als jullie een pasgeborene hebben of als je een zes maanden oud hebt, is dit misschien een goede video om te zien wat je kunt doen met de omslag in verschillende maten baby's. Om de dubbele draagkracht te kunnen doen, moeten baby's minstens vier maanden oud zijn, goed ontwikkelde hoofd- en nekcontrole hebben en lang genoeg zijn dat hun hoofd zich buiten de drager bevindt en hun benen lang genoeg zijn om zich over het paneel van de drager te bevinden. Out of the box is de All Seasons opgezet om pasgeborenen tot 7 pond te huisvesten, terwijl de 360 Cool Air een apart babyinzetstuk vereist voor baby's jonger dan ongeveer vier maanden.

Deze draagzak wordt door de IHDI als heupgezond beschouwd en is geschikt voor baby's met een gewicht van 3,2 kg tot 20 kg (7 lbs tot 45 lbs) en kan naar voren worden gedragen, naar voren gericht naar buiten of op je rug. Ouders zijn dol op deze Infantino-draagzak vanaf de geboorte (hij werkt voor baby's vanaf 8 pond) tot de baby 32 pond bereikt in haar peuterjaren. Wild Was Mama-eigenaar Adriane Stare en andere experts op het gebied van babydragen met wie ik sprak, merkten op dat mensen die hun baby's vaak dragen vaak meer dan één soort drager hebben, omdat verschillende typen geschikt zijn voor verschillende situaties. Met het inzetstuk ondersteunt het baby's slechts 7 pond en tot 15 pond; wanneer je de booster verwijdert, kan hij van 15 pond helemaal tot 45 pond gaan, wat geweldig is voor het dragen van rugzakstijl.

Het is echter ontworpen voor gebruik zonder babyinzetstuk en we ontdekten dat het jongere baby's niet zoveel ondersteuning biedt als andere modellen. De BabyBjorn Mini (we houden niet van die naam omdat hij eigenlijk iets groter is dan de Original) kan baby's ondersteunen vanaf 7 pond en tot 24 pond (of 21-30 lang).