Heb ik echt een draagzak nodig?

Nou, het antwoord op de laatste vraag is 'ja'. Technisch gezien zou je het kunnen redden zonder draagzak. Ouders dragen hun baby's echter al eeuwenlang, niet alleen omdat het handig is, maar ook omdat er zoveel grote voordelen zijn aan het dragen van je baby die je waarschijnlijk niet zou willen missen. draagzakken zijn geweldig om je baby te laten dragen terwijl je ook je handen vrij hebt.

Het dragen van baby's is geweldig voor reizen, winkelen of als je achter een ouder kind aan het rondrennen bent. Het is ook handig als je een oververmoeide of zieke bubba hebt, omdat baby's graag dicht bij je zijn, zodat ze je hart kunnen horen kloppen. Er zijn zoveel geweldige voordelen van het dragen van een baby. Van het ondersteunen van de natuurlijke houding van de baby tot het verminderen van het huilen van baby's, het versterken van de band tussen baby en haar verzorgers en meer, het gebruik van een draagzak is een win-win voor jou en je baby, emotioneel, cognitief en fysiek.

Bovendien brengen baby's meer tijd rechtop door in dragers dan wanneer ze op hun rug zouden zitten in een pack 'n play of in een ligschommel. Het kan zowel moeders als baby's fysiek, emotioneel ten goede komen en het kan zelfs helpen bij het geven van borstvoeding. En hoewel het werkt met baby's tot 25 pond, gebruiken veel ouders het graag terwijl hun baby nog jong is en gaan ze vervolgens naar een drager met meer positioneringsopties naarmate hun kleintje groeit. Vaker wel dan niet huilen baby's om vele andere redenen, zoals oververmoeid zijn (en in de drager worden gestopt is een stimulatie te ver).

Rugzakdragers worden meestal gebruikt bij oudere baby's en ze kunnen u mogelijk wat hulp bieden terwijl u de drager aantrekt door op uw rug te klimmen. Minder bulk en vulling is wat deze draagzak geweldig maakt, maar ook waar sommige ouders over klagen, kan iets minder comfortabel zijn voor langere babydraagsessies of bij zwaardere baby's. Zacht gestructureerde dragers zijn meestal ontworpen met het oog op oudere baby's, hoewel sommige kunnen worden aangepast voor pasgeborenen door extra vulling te gebruiken of de riemen aan te passen. Om de dubbele draagkracht te kunnen doen, moeten baby's minstens vier maanden oud zijn, goed ontwikkelde hoofd- en nekcontrole hebben en lang genoeg zijn dat hun hoofd zich buiten de drager bevindt en hun benen lang genoeg zijn om zich over het paneel van de drager te bevinden.

Maar als het correct wordt gedaan, kan het dragen van baby's helpen hun heupen in een positie te houden die sterke, gezonde heupen bevordert. Het is bekend dat baby's uit dragers vallen en ze vallen routinematig uit autostoeltjes, wiegjes, kinderwagens, kinderstoelen en schommels. Baby's moeten rechtop blijven staan in hun draagzak, dus als je moet gaan liggen, haal je baby dan eerst uit haar draagzak. Wanneer baby's heupdysplasie hebben, betekent dit dat hun heupen aangetast zijn omdat ze zich niet correct hebben gevormd.

Baby's kunnen ongelooflijk zwaar lijken als je ze de hele dag draagt, maar voor een drukke moeder is er niet veel keuze.