Hebben sommige baby's een hekel aan draagzakken?

Je kunt de draagzak langzaam stoppen tussen elke stap om je baby te kalmeren. Als je klaar bent om je baby daadwerkelijk te dragen, zorg er dan voor dat ze worden gevoed (verpleging in een drager werkt heel goed, maar niet de eerste keer), veranderd en gelukkig. Voor de meeste baby's is het handig om te proberen wanneer ze onlangs een dutje hebben gedaan en gelukkig alert zijn. Anderen doen het misschien beter slaperig, maar niet over de rand.

Hoewel een draagzak misschien wel het hulpmiddel is dat je door het heksenuur kan helpen, is het niet het beste moment van de dag om in eerste instantie het dragen van baby's te oefenen. Zelfs als je voorlopig de handdoek in de ring gooit, vergeet dan niet om het regelmatig opnieuw te proberen. Baby's veranderen zoveel in de eerste paar maanden en levensjaren. Hoewel je 1 maand oude er misschien een hekel aan heeft om gedragen te worden, denkt je 3 maanden oude misschien dat dit het beste is ooit.

Terwijl mijn jongste als 9 maanden oud elke keer in de winkelwagen wilde zitten, is hij de laatste tijd veranderd in een knuffelbug en heeft hij elke week mijn rug uitgekozen. Ik ben nog steeds gepassioneerd genoeg over het dragen van baby's om je te smeken niet gemakkelijk op te geven. Ik zal nog steeds met vreemden praten en enthousiast zijn over hoe geweldig babydragen in ons leven is geweest. Ik zou de hele dag kunnen praten over de „9 maanden in, 9 maanden uit theorie, de voordelen voor jou en baby van het dichtbij houden van de baby, hoeveel natuurlijker het is voor de baby om het leven met je te ervaren, hoeveel je mist als je de baby in constructies achterlaat, hoe ze zich sociaal en emotioneel sneller ontwikkelen wanneer ze de dag doorbrengen met jij.

En ik zal terloops vermelden dat ik 3 voor 3 ben op zeer goed aangepaste, onafhankelijke, sociale kinderen ondanks (ik denk, vanwege) ze nooit uit het zicht hebben (of meestal zelfs uit de armen) het eerste jaar. Het dragen van baby's is daar een groot deel van. Babydragen is het hulpmiddel dat ons in staat stelt om het leven zo natuurlijk samen te delen, waardoor ik kan functioneren zonder de baby alleen te laten. Brianna Graber woont samen met haar man, Ben, en hun 3 kinderen, Viviana, Timothy en Landon.

Ze deelt graag het leven met haar familie (waardoor het een leuk avontuur wordt), en is ook geïnteresseerd in alles wat met geboorte, baby's en postpartum te maken heeft. De meeste baby's vinden het heerlijk om buiten te zijn, dus als het weer bevorderlijk is, probeer dan eerst buiten te dragen, waar er zoveel te zien en te voelen is. Deze combinatie kan ervoor zorgen dat uw baby zich voedt met uw emotionele toestand (en naast u van streek is), waardoor het lijkt alsof de baby de drager haat. Bij oudere baby's en jonge peuters, Het kan zijn dat ze graag in je drager gaan en dan plotseling tekenen vertonen dat ze klaar zijn om naar beneden te gaan.

Als je een baby hebt die gewoon een hekel lijkt te hebben aan het dragen van baby's ondanks het oplossen van problemen met de bovenstaande gebieden, kijk dan hieronder. Veel mensen ontdekten dat hun baby's niet zoveel in de omslag sliepen als ze ouder werden, en sommigen zeiden dat hun baby's hun tijd wilden besteden aan scooteren of kruipen, een tijdje mobiele vaardigheden oefenen. Ik ben veel ouders tegengekomen die bang zijn dat hun kind helaas een hekel heeft aan de drager waaraan ze geld hebben uitgegeven, of ervan overtuigd zijn dat er geen draagdoek is die bij hun baby past, omdat ze altijd huilen als ze erin worden gestopt. In mijn ervaring hebben de meeste lastige baby's eigenlijk geen hekel aan het dragen van baby's, maar laten we ons in plaats daarvan weten dat ze een aanpassing nodig hebben, dat ze de specifieke drager niet leuk vinden of mogelijk dat ze gewoon een zware dag of moment hebben.

Sommige baby's lijken te protesteren tegen een strakke omslag, terwijl het protest in feite stopt als de omslag goed genoeg zit, omdat het eigenlijk een niet helemaal strak genoeg wikkel was die hen dwars zat. Babydraaggroepen zijn geweldige hulpmiddelen voor een ouder die graag een baby wil dragen maar een baby heeft die er een hekel aan heeft om gedragen te worden. Het kunnen zien van dingen door de ogen van een baby kan vaak een hele reeks problemen verklaren - baby's zijn kleine mensen met gevoelens net als volwassenen, en ze drukken deze sensaties uit op de beperktere middelen die ze tot hun beschikking hebben - lachen, kronkelen, huilen, stuiteren, zuigen, kreunen, schreeuwen, kauwen, rooten, leunen, draaien enz. Sommige baby's hebben zeker voorkeuren (bijvoorbeeld zachtere stoffen dragers of meer gestructureerde stijlen).

De draagzakken van Najell zijn geweldig voor zowel jou als je kind (het is speciaal ontworpen voor pasgeboren baby's om in een kikkerpositie te zitten, wat het beste en handigst is voor hun kleine lichaam). Sommige baby's vinden dit misschien geweldig; en settelen zich tot gelukkige slaperigheid (meestal omdat ze klaar zijn om te knuffelen, of bekend zijn met een geliefde draagdoek). Veel baby's „houden niet van de draagdoek als ze hem geen kans hebben gegeven op een goede dag, wanneer ze droog, schoon en uitgerust en gevoed en knuffelig zijn. .