Hoe kies je de beste draagzak?

Zorg er ook voor dat de drager een brede of verstelbare stoel heeft. Het helpt het gewicht van de baby te verdelen en houdt zijn heupen gezond terwijl ze groeien. Verschillende dragers lijken misschien comfortabeler te zijn voor verschillende zorgverleners, afhankelijk van hun grootte en morfologie. Over het algemeen waarderen dragers verstelbare zachte gewatteerde schouderbanden en waadheupriemen.

Niet-gevoerde riemen hebben de neiging om in te snijden, waardoor schouders, halzen ontstaan, terwijl niet-gewatteerde, smalle taillebanden kunnen leiden tot rugpijn. Voor degenen die last hebben van rugpijn raden wij een Ergobaby-draagzak aan die is uitgerust met lendensteun. Allereerst, omdat je je baby het grootste deel van de dag gaat dragen, moet je draagdoek zo comfortabel mogelijk zijn. Dit betekent comfort voor zowel jou als je baby.

Bij het kiezen van een draagzak moet uw baby in de M-positie zitten, waar zijn benen gebogen zijn op een positie die hoger is dan zijn heupen. De Mission Critical-drager is bijvoorbeeld mogelijk pas 12 maanden oud, omdat baby's naar voren moeten kunnen kijken zonder dat de drager hun mond belemmert. Totdat baby's ongeveer 3 tot 6 maanden oud zijn en een goede nekcontrole hebben, mogen ze alleen aan de voorkant worden gedragen, naar binnen gericht. De ringsling is bedoeld voor baby's tussen de 7 en 35 pond, en er zijn een heleboel verschillende manieren waarop je de baby in de draagdoek kunt dragen terwijl ze groeit van baby tot peuter.

Baby's die te vroeg waren, een laag geboortegewicht hadden, zich onwel voelen of jonger zijn dan vier maanden, lopen een groter risico op verstikking bij draagdoeken. Dit komt omdat jonge baby's niet kunnen bewegen als ze zich in een gevaarlijke positie bevinden die hun luchtwegen blokkeert. Bij het kiezen van een draagzak zullen ouders rekening houden met zowel hun eigen lichaamsgrootte en -vorm als de leeftijd en het gewicht van hun baby. Je baby kan ook naar je toe worden gehouden (ideaal voor kleine baby's) en naar buiten gericht (voor grotere baby's en peuters).

Het dragen van je baby in een draagzak, draagdoek of rugzak geeft je het voordeel dat je je handen vrij hebt, en de meeste baby's vinden het leuk om de wereld van bovenaf te kunnen zien. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om een draagzak te kiezen met een ergonomisch ontwerp dat heupgezond is en die de ontwikkeling van de wervelkolom van uw baby ondersteunt. En naarmate oudere baby's actiever worden en vooruitgang boeken tijdens de peuterjaren, biedt het rijden in de rugdraagpositie de mogelijkheid om hun omgeving comfortabel op te nemen voor zowel ouder als kind. Een draagdoek is de beste draagzak voor pasgeborenen, omdat het moeders helpt hun baby's op het lichaam te houden in plaats van ze in een kinderwagen te duwen.

Ze bieden een veilige rustplaats voor baby's en zijn gemaakt van lichtgewicht, zachte en ondersteunende stoffen. Ouders zijn dol op deze Infantino-draagzak vanaf de geboorte (hij werkt voor baby's vanaf 8 pond) tot de baby 32 pond bereikt in haar peuterjaren. Veel daarvan bieden evenveel aantrekkelijke en innovatieve ontwerpen en stofkeuzes als er nieuwe baby's zijn om ze te vullen.