Over ons

Over ons. Wie is Alles Mama

Alles Mama is een webwinkel in artikelen voor mama’s. Gericht op draagjassen, zwangerschap, de borstvoedingsperiode en het ergonomisch dragen van je kindje. In 2014 gestart als webwinkel door Aranzazu Pomares Sanches en in 2016 overgenomen door mij, Ilse Koppelman.

Alles Mama is een Nederlands bedrijf en levert in Nederland en België. Ook in de overige europese landen zijn mogelijkheden voor levering, neem gerust contact met ons op wanneer uw bestelling buiten Nederland bezorgd moet worden. Afhankelijk van onze voorraad worden bestellingen vanuit ons magazijn of direct vanuit onze leverancier naar u verzonden.

Alles Mama heeft een eigen merk draagjassen. Deze jassen worden voor ons in Spanje geproduceerd. Alles Mama is exclusief officieel leverancier van Momawo draagjassen. Tevens is Alles Mama de officiële Nederlandse leverancier van het Spaanse merk Arbol de Amor. Hun zwangerschapskleding en borstvoedingskleding voor ieder seizoen is in ons assortiment opgenomen.

Zelf ben ik moeder van 4 kinderen, Youri (2008), Thiara (2009), Laura (2013) en Vera (2016). Alle 4 hebben ze borstvoeding gekregen en alle kindjes heb ik gedragen. Youri en Thiara niet zo veel maar Laura heeft veel in de doek en in de dragers gezeten. Ook Vera wordt regelmatig gedragen. In januari 2014 heb ik een cursus draagconsulent gevolgd waardoor ik u deskundig kan adviseren met betrekking tot de aanschaf van een doek of drager.