Verzending

 

We streven naar een snelle verzending: Als je order voor 17.00 uur binnen is wordt het de volgende dag geleverd.

Voorwaarden snelle verzending

  • Artikel is op voorraad. ( dit wordt getoond op de website)
  • We hebben je betaling ontvangen. Betaal je met iDeal of creditcard, dan is de betaling meteen geregeld.
  • Je een verzendadres in Nederland hebt. Voor onze Belgische klanten geldt in de regel ook voor 17.00 uur besteld is morgen in huis, maar helaas wordt dat niet altijd gehaald.

Kosten verzenden

Alle zending boven de 125 euro* en met een adres in Nederland EN Belgie worden gratis bezorgd. Voor orders onder de 125 euro wordt maximaal 6.95 verzendkosten in rekening gebracht voor een adres in Nederland. Voor buitenlandse zendingen zijn de verzendkosten afhankelijk van het land waar het naartoe gestuurd wordt.

Hoe verzenden we?

Allesmama verzendt standaard via PostNL.

Op welke dagen verzenden we?

We verzenden op elke werkdag.

Hoe weet je wanneer je bestelling wordt verzonden?

Heel simpel: zodra je bestelling klaar staat voor verzenden, ontvang je een e-mail met alle verzendinformatie. Zodra de bestelling is verzonden krijg je van ons de Track & trace code, zodat je zelf het pakket kunt volgen.

Wat als je wel een verzendbevestiging hebt gekregen, maar je pakketje komt maar niet?

Houd altijd rekening met een bezorgperiode van 2-3 dagen. Zaterdag en zondag tellen daarbij niet mee. Maandag is een dag waarop vaak niet bezorgd wordt. Wil je weten waar je zending is? Pak dan de verzendbevestiging erbij die je per e-mail van ons hebt gekregen. Hierin staat alles wat je nodig hebt. Je kunt ook inloggen op je account. Is het met 5 werkdagen dagen nog niet binnen en word je niet wijzer uit de trackinformatie? Neem dan contact met ons op.