Wat is de beste draagtas?

De bovenstaande modellen zijn speciale wandelpakketten, maar voor koud weer of met kleine kinderen kan een eenvoudige draagzak ideaal zijn. De Ergobaby 360 is de klassieke keuze met een comfortabele tailleband en een aantal draagmogelijkheden voor een kind. Voor wandeldoeleinden en wanneer de baby oud genoeg is om zijn eigen hoofd omhoog te houden, is de positie in rugzakstijl aan de achterkant wat we het meest comfortabel vonden op het pad. Een ander pluspunt van de Ergobaby is het compacte formaat, waardoor hij veel gemakkelijker te vervoeren is dan een typische kinderdraagzak.

Zoals Babywearing International opmerkte, kunnen draagzakken ook „gaan waar kinderwagens dat niet kunnen, zoals op trappen of wandelingen of door zware menigten. Het kopen van een drager is geen noodzaak, je zou een kinderwagen kunnen gebruiken als je onderweg bent en thuis een springstoel of schommel. Het is ook geen drager die naar buiten gericht dragen mogelijk maakt, wat sommige oudere baby's verkiezen. Met een gewichtslimiet van 45 pond en eersteklas lendensteun is deze drager een geweldige investering die tot ver in de peutertijd meegaat.

Andere fabrikanten, zoals Ergobaby, delen dat baby's tussen de 4 en 6 maanden oud moeten zijn en een goede hoofdcontrole moeten hebben voordat ze naar voren kijken in dragers. Niet alleen is de 360 Cool Air Mesh zelf vrij groot, maar het babyinzetstuk dat nodig is voor baby's jonger dan 12 pond is ook omvangrijk; de totale grootte maakt deze drager ingewikkelder, onhandig en warmer om een pasgeborene in te dragen, vergeleken met de Beco Gemini. Voor kortere wandelingen of als je bereid bent een beetje compromissen te sluiten op het gebied van comfort, is Kelty's Journey PerfectFit een geweldige budgetdraagzak. Maar waar kopers het meest van houden, is het ademend vermogen van de drager, dankzij het grote gaaspaneel dat ventilatie mogelijk maakt.

Voor ouders is deze draagtas voor baby's erg handig, en het hanteren van baby's is gemakkelijk met gevoerde riemen van superieure kwaliteit, een goede gewichtsverdeling op je schouders %26 taille. Bij het zoeken naar een draagzak is het belangrijk om te bedenken wie deze gaat gebruiken, de leeftijd en grootte van uw kind en of er specifieke kenmerken zijn die u wilt. Pasvorm, comfort en opbergruimte zetten deze wandeldraagzak bovenaan de lijst als je met het kleinste lid van je gezin de paden op gaat. Verwondingen die verband houden met het gebruik van een draagzak gebeuren, en babydraagproducten kunnen leiden tot een groter risico op letsel en ziekenhuisopnames bij kinderen jonger 1.Ontworpen om te passen op een breed scala aan lichaamstypes, kan deze drager zowel als voordrager als rugdrager worden gedragen.

We vonden het klittenbandvak aan de voorkant leuk, hoewel het een beetje moeilijk toegankelijk was voor moeders met kortere armen of grotere baby's.