Wat is de beste draagzak van Australië?

Wat als je langer zou kunnen genieten van de nabijheid van het dragen van een baby in een. Ergonomisch ontworpen en voorzien van een luchtig en koel 3D-gaas dat snel droogt. Met 4 draagposities voor en achter is hij geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar. De Redsbaby Connect Plus biedt een zeer veelzijdige en aanpasbare draagzak, waarbij ook zorgvuldig wordt nagedacht over de ergonomische ondersteuning en het comfort van de draagzak.

De Manduca draagzakken zijn gebaseerd op een orthopedisch degelijk ontwerp om baby's te ondersteunen. Ze zijn ook licht van gewicht en draagvriendelijk, zodat ouders en verzorgers net zo comfortabel kunnen blijven als de bubs die worden gedragen. De Lillebabydraagzak is een van de meest ergonomische en meest comfortabele draagzakken ter wereld. Lillebaby heeft verschillende stijlen en kleuren en is gemaakt voor elke ouder.

Er zijn verschillende soorten Lillebabydraagzakken, waaronder Original, Complete All Seasons, Embossed, Airflow, Woven en de dragers zijn er in verschillende stijlen, materialen en patronen. Hun producten hebben dragers voor kinderen van 7-45 pond en 20-60 pond. Zoek naar draagzakken met brede, goed gewatteerde schouderbanden en taille- of heupbanden om het gewicht van je schouders te halen. Een rugzakdrager is ontworpen voor baby's en kan worden gebruikt voor baby's die zijn begonnen met lopen maar nog geen lange afstanden alleen kunnen afleggen.

Ergobaby is het beste draagzakmerk van dit jaar en verslaat de concurrentie op het gebied van comfort en ondersteuning, duurzaamheid en waar voor uw geld. Kmart is een leverancier van betaalbare en trendy huishoudelijke artikelen en kleding, maar wat je misschien niet beseft, is dat het ook zijn eigen draagzak produceert. Dit zijn meestal zachte semi-gestructureerde dragers waarmee de baby naar binnen kan kijken en vervolgens kan overstappen naar andere draagposities, waaronder naar voren gericht en op je rug. Het voordeel is dat veel van de beste pasgeboren dragers je de mogelijkheid geven om te schakelen tussen voor- en achterdragers, wat betekent dat je niet hoeft te upgraden naarmate je kind groeit.

Bij sommige dragers aan de voorkant kun je de baby naar voren kijken naarmate hij ouder wordt, zodat ze hun omgeving kunnen observeren. Door uw baby te dragen of uw baby vast te houden met behulp van een drager, kunnen zorgverleners hun kleintjes dichtbij houden. Oh, en ergobaby stond voor het zesde jaar op rij bovenaan de klanttevredenheidsclassificaties van Canstar Blue voor draagzakken. Hoewel sommige dragers suggereren dat ze geschikt zijn voor pasgeborenen, raden veel artsen aan te wachten tot ze oud genoeg zijn om hun hoofd alleen omhoog te houden.

De beste draagzak voor baby's is ongelooflijk comfortabel en biedt een enorm scala aan verschillende materialen, patronen en kleuren. Als u nog steeds borstvoeding geeft, kunt u een drager overwegen die geschikt is voor discrete borstvoeding, zoals een draagdoek of draagdoek. Voor mij zijn de gemakkelijkste draagzakken aan de voorkant gedragen, maar ik ken mensen die zweren bij de draagzak in wikkelstijl en ik weet dat er enkele babywraps zijn die klaar zijn om te dragen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je ze leert binden. Het wordt aanbevolen dat de Step One Wrap draagzak kan worden gedragen van ongeveer 3,5 kg tot 13 kg (hoewel hij is getest tot 20 kg).

En een draagzak is zeker een manier om je handen vrij te houden terwijl je goed in de gaten houdt (en stropdas) tussen jou en je kleintje.