Wat is de beste draagzak voor baby's?

Solly Baby Babylist x Solly Baby Collaboration. Peuterdraagzakken · Babybjörn draagzak Mini · Boba draagzak voor baby's. Een draagdoek is ook een ideale draagzak voor een jonge baby. De Ring Sling van Líllébaby is licht van gewicht, dus het is niet belastend voor je, en ademend, waardoor het veilig is voor slaperige babysnoozefests.

Je past de pasvorm aan met een met stof gevoerde metalen ring, die comfortabel tegen je borst zit. De Cybex Yema draagzak heeft een uniek, coconachtig ontwerp waarmee je baby aan de voor- of achterkant kunt dragen. Er zijn een paar soorten draagzakken op de markt en als u de beschikbare stijlen kent, kunt u de juiste keuze maken voor uw behoeften. Deze hybride draagzak in t-shirtstijl combineert de nabijheid van een draagdoek met het gemak van een meer gestructureerde drager.

Bekend (en geliefd) om hun draagzakken, stelt de nieuwste Harmony-draagzak van Babybjörn niet teleur. Omdat de hele draagzak dunner is en de schouderbanden plat zijn, voelt Embrace ook lichter aan dan gespdragers en laat je niet zoveel zweten. Hoewel deze draagzak goed is voor elke leeftijd, is hij geweldig voor een ouder kind, omdat de ondersteunende stukken schouderbanden en taillesjerp het gewicht van uw kind gelijkmatig verdelen om rugpijn en -pijn te minimaliseren. Sommige ouders vinden ook dat deze drager beter werkt voor pasgeborenen wanneer je een opgerolde handdoek of deken aan de onderkant van de stoel toevoegt om als booster te fungeren.

Het is een van de zachtste, meest comfortabele gestructureerde draagtassen die we hebben geprobeerd, gemaakt van een uniek 3D-mesh dat zowel ademend als ondersteunend is. Crosby zegt ervoor te zorgen dat de draagzak de rug van de baby ondersteunt en dat de beengaten klein genoeg zijn dat hij er onmogelijk doorheen kan glippen. Als het binden van de wrap verwarrend lijkt en de gespdragers te omvangrijk en warm aanvoelen, dan is Ergobaby Embrace de oplossing voor jou. Een paar fabrikanten sturen hun dragers naar de IHDI om te testen en te certificeren dat ze „heupgezond zijn, maar hoewel dat leuk is om te weten, betekent dit niet noodzakelijk dat een drager ergonomischer is voor de baby dan modellen zonder certificering.

Sommige moeders gebruiken Boba Carrier Wraps om met hun baby uit te gaan, bijvoorbeeld naar de supermarkt, winkelcentrum of zelfs honkbalwedstrijden. Als ze eenmaal langer zijn, zoals 12-15 maanden, kunnen ze van links naar rechts gaan kijken en over de draagstof kijken. Deze minimalistische draagzak maakt gespen weg voor riemen die elke keer weer afbinden voor een gepersonaliseerde pasvorm.