Wat is de beste draagzak voor in huis?

De Maya Wrap Lightly Padded Ring Sling valt op door zijn uitzonderlijke vulling en plaatsing op de zak. De ringsling is bedoeld voor baby's tussen de 7 en 35 pond, en er zijn een heleboel verschillende manieren waarop je de baby in de draagdoek kunt dragen terwijl ze groeit van baby tot peuter. We houden ook van het uitschuifbare achterpaneel dat gemakkelijk naar beneden kan worden gevouwen en naar boven wordt vastgemaakt om extra hoofd+nekondersteuning te bieden, zodat je nooit het gevoel hebt dat je baby niet wordt ondersteund of uit de drager hangt. Met de 360-draagzak kunnen ouders de baby op hun voorkant (naar binnen en naar buiten), zijkant en op hun rug dragen.

Heel veelzijdig, er zijn zes manieren om je baby te dragen en deze keuze is geschikt voor baby's van 7 tot 45 pond. Naast een ringsling en wikkeldrager kan hij worden gebruikt als borstvoedingshoes en postpartum buikband. Sommige ouders vinden ook dat deze drager beter werkt voor pasgeborenen wanneer je een opgerolde handdoek of deken aan de onderkant van de stoel toevoegt om als booster te fungeren. De drager is ook verstelbaar als jij en je partner enorm verschillende maten dragen, je kunt gemakkelijk heen en weer schakelen.

Hoewel er enkele dragers zijn die speciaal zijn ontworpen voor pasgeborenen en andere speciaal voor de peuterset zijn gemaakt, zijn er veel die vanaf de eerste dag werken totdat je kleintje zwaar genoeg is dat je ze waarschijnlijk niet langer wilt dragen. Dit is een draagtas gemaakt voor ouders die onderweg zijn, of het nu buiten is tijdens wandelingen in de natuur of binnenshuis klusjes doen in huis. Er zijn een paar soorten draagzakken op de markt en als u de beschikbare stijlen kent, kunt u de juiste keuze maken voor uw behoeften. Ook moeten de tailleband en schouderbanden verstelbaar zijn, zodat de draagzak perfect bij je past en je baby er veilig en nauwsluitend in zit.

Met zoveel draagzakken op de markt, kan het een beetje overweldigend zijn om te beslissen welke voor jou geschikt is. Als het gebruik van een drager voor discrete borstvoeding uw doel is, kunt u kiezen voor een draagdoek of wrap en deze in uw luiertas verpakken voor uitstapjes Voor gezinnen die graag buiten tijd doorbrengen, kan investeren in een wandeldrager nuttig zijn. De meeste ouders zweren dat draagzakken een redder in nood zijn, dus je kunt echt niet fout gaan door er een aan je register toe te voegen.