Wat zijn de beste draagzakken?

Solly Baby Babylist x Solly Baby Collaboration. Peuterdragers · Solly Baby Babylist x Solly. Een draagdoek is ook een ideale draagzak voor een jonge baby. De Ring Sling van Líllébaby is licht van gewicht, dus het is niet belastend voor je, en ademend, waardoor het veilig is voor slaperige babysnoozefests.

Je past de pasvorm aan met een met stof gevoerde metalen ring, die comfortabel tegen je borst zit. Minder bulk en vulling is wat deze draagzak geweldig maakt, maar ook waar sommige ouders over klagen, kan iets minder comfortabel zijn voor langere babydraagsessies of bij zwaardere baby's. Het is echter ontworpen voor gebruik zonder babyinzetstuk en we ontdekten dat het jongere baby's niet zoveel ondersteuning biedt als andere modellen. Baby's vinden het heerlijk om dicht bij mama of papa te worden gehouden en voelen het warme comfort van hun borst en het zachte ritme van hun ademhaling en hartslag.

De BabyBjorn Mini (we houden niet van die naam omdat hij eigenlijk iets groter is dan de Original) kan baby's ondersteunen vanaf 7 pond en tot 24 pond (of 21-30 lang). En hoewel het werkt met baby's tot 25 pond, gebruiken veel ouders het graag terwijl hun baby nog jong is en gaan ze vervolgens naar een drager met meer positioneringsopties naarmate hun kleintje groeit. Heel veelzijdig, er zijn zes manieren om je baby te dragen en deze keuze is geschikt voor baby's van 7 tot 45 pond. Maar de brede stoel en het paneel van de Lillebaby zijn niet verstelbaar, dus het kan een kleiner kind opslokken, en het vereist een substantieel inzetstuk voor baby's jonger dan 15 pond.

Natuurlijk lijkt er een oneindig assortiment draagzakken te zijn om uit te kiezen, maar de allerbeste draagzakken bieden ouders en baby's comfort en veiligheid, stijl en veel knuffeltijd. Ook hebben ze voor kleinere baby's de neiging om behoorlijk diep in de stoel te zitten tot ze ongeveer een jaar oud zijn, waardoor het moeilijk voor hen is om rond te kijken terwijl ze worden gedragen, omdat de zijkant van de drager erg hoog komt. Ouders zijn dol op deze Infantino-draagzak vanaf de geboorte (hij werkt voor baby's vanaf 8 pond) tot de baby 32 pond bereikt in haar peuterjaren. Dus voor maatreferentie, als jullie een pasgeborene hebben of als je een zes maanden oud hebt, is dit misschien een goede video om te zien wat je kunt doen met de omslag in verschillende maten baby's.

Het ondersteunt baby's zo klein als 7 pond zonder de noodzaak van een babyinzetstuk, en tot 45 pond, wat je goed in de peuterkap brengt; dus deze draagzak is geweldig in het accommoderen van verschillende maten naarmate je baby groeit. Om de dubbele draagkracht te kunnen doen, moeten baby's minstens vier maanden oud zijn, goed ontwikkelde hoofd- en nekcontrole hebben en lang genoeg zijn dat hun hoofd zich buiten de drager bevindt en hun benen lang genoeg zijn om zich over het paneel van de drager te bevinden. De draagzak van Baby Tula kan zonder inzetstuk worden gebruikt bij baby's zo klein als 7 pond en tot 45 pond. Het wordt door de IHDI als heupgezond beschouwd en is geschikt voor baby's met een gewicht van 2,3 kg tot 15 kg (5 lbs tot 33 lbs).