Welk merk is het beste voor draagzakken?

Solly Baby Babylist x Solly Baby Collaboration. Peuterdraagzakken · Babybjörn draagzak Mini · Boba draagzak voor baby's. Er zijn veel verschillende soorten vervoerders. Een gelukkige middenweg? De Ergobaby Omni 360 All-Position draagzak (bekijk bij Ergobaby).

Het is een perfecte mix van gestructureerde zachtheid die vele jaren meegaat. Afgezien van de pasvorm, kan de draagzak op drie manieren worden gedragen, inclusief een babyinzetstuk voor baby's jonger dan 11 pond en beschikt over verstelbare hoofd- en neksteun. We testen al meer dan 10 jaar draagzakken, waaronder opties van vertrouwde merken zoals BabyBjorn, ErgoBaby en Boba, en populaire opkomende merken zoals Beco, Baby Tula en Onya. Met het inzetstuk ondersteunt het baby's slechts 7 pond en tot 15 pond; wanneer je de booster verwijdert, kan hij van 15 pond helemaal tot 45 pond gaan, wat geweldig is voor het dragen van rugzakstijl.

Het werkt vanaf de pasgeboren dagen goed tot en met de peuterjaren en is, zoals alle Ergobaby-draagzakken, echt comfortabel voor zowel baby's als babydragers dankzij het ergonomische ontwerp en tal van instelmogelijkheden. We vonden het klittenbandvak aan de voorkant leuk, hoewel het een beetje moeilijk toegankelijk was voor moeders met kortere armen of grotere baby's. Deze draagzak wordt door de IHDI als heupgezond beschouwd en is geschikt voor baby's met een gewicht van 3,2 kg tot 20 kg (7 lbs tot 45 lbs) en kan naar voren worden gedragen, naar voren gericht naar buiten of op je rug. Velen zijn niet geschikt voor pasgeborenen, die hun eigen hoofd nog niet kunnen ondersteunen, maar deze is geschikt voor baby's vanaf 3 kg.

Om de dubbele draagkracht te kunnen doen, moeten baby's minstens vier maanden oud zijn, goed ontwikkelde hoofd- en nekcontrole hebben en lang genoeg zijn dat hun hoofd zich buiten de drager bevindt en hun benen lang genoeg zijn om zich over het paneel van de drager te bevinden. En hoewel het werkt met baby's tot 25 pond, gebruiken veel ouders het graag terwijl hun baby nog jong is en gaan ze vervolgens naar een drager met meer positioneringsopties naarmate hun kleintje groeit. Natuurlijk lijkt er een oneindig assortiment draagzakken te zijn om uit te kiezen, maar de allerbeste draagzakken bieden ouders en baby's comfort en veiligheid, stijl en veel knuffeltijd. Minder bulk en vulling is wat deze draagzak geweldig maakt, maar ook waar sommige ouders over klagen, kan iets minder comfortabel zijn voor langere babydraagsessies of bij zwaardere baby's.

Omdat baby's de neiging hebben om te weten wat ze leuk vinden (en je luid laten weten), kiezen sommige ouders ervoor om hun baby's in het vierde trimester (pasgeboren dagen) helemaal tot aan de peuterjaren (en soms daarna) te blijven dragen. Veel ouders vinden het leuk dat deze draagzak een luchtpaneel heeft om jou en baby koel te houden (een geldige klacht voor veel ouders voor zoiets kleins, baby's geven veel warmte af). Ook hebben ze voor kleinere baby's de neiging om behoorlijk diep in de stoel te zitten tot ze ongeveer een jaar oud zijn, waardoor het moeilijk voor hen is om rond te kijken terwijl ze worden gedragen, omdat de zijkant van de drager erg hoog komt. Het is geschikt voor baby's van 7 tot 45 pond en biedt ergonomische ondersteuning voor de rug van de verzorger.