Welk type draagzak is het beste?

Dit is het meest traditionele en eenvoudige type draagzakken (maar niet de gemakkelijkste, vooral voor beginners die baby's dragen). Wrap is een lang stuk stof dat je om je lichaam en je baby moet wikkelen. Nuna staat bekend om zijn doordachte functies, dus het is geen verrassing dat de drager vergrendelende ritsen en magnetische gespen bevat om pasgeborenen veilig te houden, een ademende hoes voor dutje en hoofdsteun die kan worden neergeklapt en zelfs verwijderd naarmate uw kind groeit. Sommige ouders vinden ook dat deze drager beter werkt voor pasgeborenen wanneer je een opgerolde handdoek of deken aan de onderkant van de stoel toevoegt om als booster te fungeren.

Bedenk hoe lang u van plan bent uw koerier te gebruiken, aangezien de gewichtslimieten en specificaties een essentieel onderdeel zijn van het kopen van de juiste. De recensenten van The Nightlight noemden de Lillebaby Essentials hun keuze voor de beste draagzak omdat"hoe het goed bij elk kind past, en hoe het bij elke ouder past, ongeacht hun grootte. De Mission Critical-drager is bijvoorbeeld mogelijk pas 12 maanden oud, omdat baby's naar voren moeten kunnen kijken zonder dat de drager hun mond belemmert. Andere dragers gebruiken het soort gesp dat je normaal op kinderstoelen aantreft, die je loslaat door met één hand aan de zijkanten van de gesp te knijpen.

Bij het zoeken naar een draagzak is het belangrijk om te bedenken wie deze gaat gebruiken, de leeftijd en grootte van uw kind en of er specifieke kenmerken zijn die u wilt. De meeste beginners die babydragen geven de voorkeur aan zachte gestructureerde draagzakken boven draagdoeken, omdat ze gemakkelijker te dragen en aan te passen zijn. Deze draagzak heeft een enkele zak in het midden van de tailleband, maar omdat het een balgzak is, met een plooi waarmee hij naar buiten kan uitzetten, is hij groot genoeg voor een iPhone 7 Plus, een paar sleutels en een compacte portemonnee. Deze hybride draagzak in t-shirtstijl combineert de nabijheid van een draagdoek met het gemak van een meer gestructureerde drager.

Het eenvoudige, veelzijdige ontwerp van de Gemini kan pasgeborenen comfortabel naar peuters brengen in meer posities op meer volwassen lichaamstypes dan de meeste andere draagzakken. Kortom, u kunt deze draagzak pas gebruiken als uw baby een paar maanden oud is, tenzij u het aparte babyinzetstuk koopt. Veel ouders die deze draagzak bezitten, zeggen dat het leren strikken niet erg ingewikkeld is en als je het eenmaal een paar keer oefent, is het heel gemakkelijk om te doen. Hoewel de Infantino Flip Advanced tot de goedkoopste dragers behoort die beschikbaar zijn, biedt hij veel van dezelfde functies als de duurste concurrenten, waaronder een stoel met verstelbare breedte, een gewatteerd paneel in hoogte verstelbaar, de mogelijkheid voor het kind om naar buiten te kijken en een afneembaar slabbetje.