Welke aanbevolen draagzak?

De beste vervoerder naar onze mening is de NUNA CUDL. Hoewel het aan de duurdere kant van dragers is, biedt het ouders en baby's de keuze uit vier draagposities. Het is geschikt voor pasgeborenen tot baby's van drie jaar. Het is briljant voor hechting, waardoor de baby kan slapen terwijl je verder gaat met je dag, handsfree en comfortabel.

Het wordt ook geleverd met een capuchon om schaduw te bieden in de zomer en beschutting tegen de regen. Terwijl baby's van nature aangetrokken worden tot een lichte C-vorm in een draagdoek, probeer dan hun ruggengraat zo recht mogelijk te houden. Het wordt door de IHDI als heupgezond beschouwd en is geschikt voor baby's met een gewicht van 2,3 kg tot 15 kg (5 lbs tot 33 lbs). Wild Was Mama-eigenaar Adriane Stare en andere experts op het gebied van babydragen met wie ik sprak, merkten op dat mensen die hun baby's vaak dragen vaak meer dan één soort drager hebben, omdat verschillende typen geschikt zijn voor verschillende situaties.

Om de dubbele draagkracht te kunnen doen, moeten baby's minstens vier maanden oud zijn, goed ontwikkelde hoofd- en nekcontrole hebben en lang genoeg zijn dat hun hoofd zich buiten de drager bevindt en hun benen lang genoeg zijn om zich over het paneel van de drager te bevinden. Het wordt niet aangeraden dat baby's naar voren kijken in de drager totdat ze hun hoofd voldoende omhoog kunnen houden zonder ondersteuning. Afgezien van de pasvorm, kan de draagzak op drie manieren worden gedragen, inclusief een babyinzetstuk voor baby's jonger dan 11 pond en beschikt over verstelbare hoofd- en neksteun. Ze raadt ouders aan om de draagzak uit te proberen voordat ze de baby verwelkomen en zegt: „Het is een goed idee om te oefenen met het gebruik ervan zonder de baby om te wennen aan het aan- en uittrekken.

De ringsling is bedoeld voor baby's tussen de 7 en 35 pond, en er zijn een heleboel verschillende manieren waarop je de baby in de draagdoek kunt dragen terwijl ze groeit van baby tot peuter. Deze draagzak is ontworpen om te worden gedragen in- en naar buiten gerichte posities en geschikt voor baby's met een gewicht van 3,2 kg tot 11 kg (7 lbs tot 24 lbs). Het sierpaneel, het lichaam van de drager die uw kind ondersteunt, past beter bij kleine baby's en kleine volwassenen, en het voelt bij zowat iedereen koeler aan dan de omvangrijkere panelen van andere modellen. Velen zijn niet geschikt voor pasgeborenen, die hun eigen hoofd nog niet kunnen ondersteunen, maar deze is geschikt voor baby's vanaf 3 kg.

Bron: I-mom.nl: De 6 beste draagzakken [Gids]