Welke draagzak het beste kopen?

Koop een draagzak bij Best Buy. Vind lage dagelijkse prijzen en koop online voor bezorging of afhaling in de winkel. Onze selectie van de beste draagzakken is de Cybex Yema draagzak. Het is super elegant en stijlvol ontworpen, maar oh zo praktisch.

Het is ook veel minder omvangrijk dan andere draagzakken en ongelooflijk gemakkelijk aan en uit te trekken - een grote bonus voor een drukke moeder. Onze oudertester vond de Cybex Yema uiterst comfortabel om te dragen en zegt dat ze het geweldig vindt hoe goed hij eruit ziet. De Cybex Yema is de perfecte mix van functionaliteit en stijl, waardoor hij gemakkelijk de eerste plaats waard is als onze beste draagzak in het algemeen. Niet alleen is de 360 Cool Air Mesh zelf vrij groot, maar het babyinzetstuk dat nodig is voor baby's jonger dan 12 pond is ook omvangrijk; de totale grootte maakt deze drager ingewikkelder, onhandig en warmer om een pasgeborene in te dragen, vergeleken met de Beco Gemini.

Het kan worden gebruikt in de voorste positie voor baby's vanaf 3,5 kg en in de rugpositie vanaf 8 kg (vanaf 9 maanden). Minder bulk en vulling is wat deze draagzak geweldig maakt, maar ook waar sommige ouders over klagen, kan iets minder comfortabel zijn voor langere babydraagsessies of bij zwaardere baby's. Thuistester Amy, moeder van 2, merkte op dat een van de nadelen is dat het alleen in 2 posities kan worden gedragen en dat er geen neksteun is voor slapende baby's, maar het is geweldig voor korte wandelingen of als tweede drager. Maar het Lillebaby-model vereist een babyinzetstuk voor baby's jonger dan 15 pond, mist een verstelbaar paneel, laat baby's niet toe om naar buiten te kijken wanneer ze op de borst van de volwassene worden gedragen, en is over het algemeen niet zo veelzijdig.

Als je weet dat een draagzak een stuk uitrusting is dat je gaat gebruiken, biedt de LilleBaby Complete Airflow Baby Carrier (bekijk op Amazon) veel ondersteuning voor zowel ouders als baby, draagbare veelzijdigheid en kan worden gebruikt voor baby's van alle leeftijden. Heel veelzijdig, er zijn zes manieren om je baby te dragen en deze keuze is geschikt voor baby's van 7 tot 45 pond. Geschikt voor baby's met een gewicht van 3,2 tot 20,4 kg (7 - 45 pond) zonder babyinzetstuk, deze kleurrijke draagzak heeft een gesp in de taille en kruisbare strikbandjes. Ook hebben ze voor kleinere baby's de neiging om behoorlijk diep in de stoel te zitten tot ze ongeveer een jaar oud zijn, waardoor het moeilijk voor hen is om rond te kijken terwijl ze worden gedragen, omdat de zijkant van de drager erg hoog komt.

Om de dubbele draagkracht te kunnen doen, moeten baby's minstens vier maanden oud zijn, goed ontwikkelde hoofd- en nekcontrole hebben en lang genoeg zijn dat hun hoofd zich buiten de drager bevindt en hun benen lang genoeg zijn om zich over het paneel van de drager te bevinden. Anderen leggen uit dat deze draagzak het beste kan worden gebruikt bij kleine baby's en zich ongemakkelijk kan voelen naarmate ze groeien. Totdat baby's ongeveer 3 tot 6 maanden oud zijn en een goede nekcontrole hebben, mogen ze alleen aan de voorkant worden gedragen, naar binnen gericht. We vonden het klittenbandvak aan de voorkant leuk, hoewel het een beetje moeilijk toegankelijk was voor moeders met kortere armen of grotere baby's.