Welke draagzak is het beste voor babyheupen?

Ergobaby Omni 360 Je kunt gewoon niet fout gaan om deze draagzak eens te proberen. Ouders vinden het geweldig dat de Ergobaby Omni 360 is ontworpen met het oog op de heupontwikkeling van de baby, waardoor de baby in een comfortabele, ergonomische positie blijft die haar heupen beschermt. Sommige soorten draagzakken en andere apparatuur kunnen een gezonde heuppositionering verstoren. Dergelijke apparaten omvatten, maar zijn niet beperkt tot draagzakken, draagdoeken en draagdoeken.

Deze apparaten kunnen de heupen per ongeluk in een ongezonde positie plaatsen, vooral wanneer ze gedurende langere tijd worden gebruikt. Elk apparaat dat de benen van een baby in een ongezonde positie houdt, moet worden beschouwd als een potentieel risico op abnormale heupontwikkeling. Het is ook belangrijk om de grootte van de baby te beoordelen en het apparaat en de drager af te stemmen op de grootte van het kind, zodat de heupen tijdens het transport in een gezonde positie kunnen verkeren. Ouders wordt geadviseerd om onderzoek te doen naar de algemene veiligheid en risico's van elk apparaat dat ze willen gebruiken.

Bij twijfel raden we aan om uw eerstelijnszorgverlener te betrekken bij verdere beslissingen die medisch relevant kunnen zijn. Als een van de beste draagzakken is Ergobaby Adapt natuurlijk ultracomfortabel, niet alleen voor het kind, maar ook voor de drager. Ouders kunnen alle riemen eenvoudig aanpassen om de meest comfortabele pasvorm voor hun lichaamslengte te vinden. Het simpele antwoord is: „Waarschijnlijk niet, in de meeste gevallen.

Dit gaat ervan uit dat uw kind niet een van de gepostuleerde 15% van de baby's is wiens aandoening wordt gemist door beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg (hoe goedbedoeld ook). De Angelbaby Carrier is een goede babygordeldrager als je alleen op zoek bent naar het heupzitje. Het is zeer betaalbaar en comfortabel om te dragen, met een mooi zijvak voor opslag. De Bebamour New Style is een geweldige optie voor moeders die op zoek zijn naar een naar voren gerichte babyhouder.

Het mooiste van deze draagzak is dat je hem ook op andere manieren kunt gebruiken. Je kunt je baby knuffelen terwijl hij naar binnen is gericht, of je kunt de draagzak gebruiken als babyrugzak. De Boba Baby Wrap Carrier is onze beste keuze omdat hij direct na de geboorte en daarna kan worden gebruikt. Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren, deze babydraagdoek is geweldig voor baby's vanaf de geboorte tot 35 pond.

Het is gemaakt van superzacht en ademend katoen met een beetje spandex om stretch te bieden en de baby knus en gezellig te houden. Je weet al dat een draagzak een levensveranderaar zal zijn, je handen vrijmaakt en je helpt een band met je baby te krijgen, maar met duizenden draagopties beschikbaar, kan het overweldigend zijn om je eerste aankoop te doen. Happy Baby maakt ook verschillende andere (net zo mooie) stijlen dragers, waaronder de Revolution (voorwaarts gerichte optie), een peuterdrager, een rekbare wrap en een Onbuhimo (een Japans geïnspireerde tailleloze drager). Ik denk niet dat ik in de eerste paar maanden van het leven van mijn kinderen een enkel diner zou hebben gemaakt als mijn Ergo-draagzak er niet was geweest.

Kinderartsen hielpen bij het ontwerpen van deze draagzak om alles te bieden wat een baby nodig heeft, door hun wervelkolom, heupen, hoofd en nek te ondersteunen. Na de eerste zes maanden is het prima om je baby naar buiten te laten kijken in zijn drager; misschien wil je het eerste jaar naar binnen gericht overwegen, omdat het wordt beschouwd als de meer heupgezonde positionering. Met een lichtgewicht ontwerp en vier draagposities is de Infantino Flip-drager perfect voor dagelijks gebruik door mama of papa. Veel dragers bieden meerdere posities aan, zoals naar achteren gericht, naar voren gericht of heupdragers, zodat u niet elke keer dat uw kind klaar is voor de volgende fase een nieuwe hoeft te kopen.

Het kopen van een drager is geen noodzaak, je zou een kinderwagen kunnen gebruiken als je onderweg bent en een springstoel of schommel thuis. Maar zoals ik in het begin al zei: deze hoogwaardige drager is veel betaalbaarder dan andere modellen, dus we kunnen niet verwachten dat hij alles heeft. Pasvorm, comfort en opbergruimte zetten deze wandeldraagzak bovenaan de lijst als je met het kleinste lid van je gezin de paden op gaat. Dit is de goedkoopste van de hier vermelde draagzakken met heupzitje, maar ook een van de meest populaire op Amazon, en dat is de belangrijkste reden waarom ik het aan de lijst heb toegevoegd.

De drager is gemaakt van zachte, ademende stof met een vleugje spandex en gaat in drie eenvoudige stappen door (we beloven het). Een draagzak die de dijen van de baby van onderaf ondersteunt („knie tot knie) houdt de heupen eerder in deze optimale positie en vermindert de belasting op nog ontwikkelende gewrichten. Het kan worden gebruikt als een dubbele draagzak, twee onafhankelijke voordragers, twee onafhankelijke rugdragers of een onafhankelijke heupdrager. Op de leeftijd van zes maanden zijn de meeste baby's bijna verdubbeld in omvang, zijn de heupen meer ontwikkeld en zijn de ligamenten sterker, dus heupdysplasie zal zich minder snel ontwikkelen bij zuigelingen na de leeftijd van zes maanden.

.