Welke draagzak is het meest comfortabel?

Babybjörn draagzak Mini · Boba draagzak voor baby's · Kyte Baby Ring Sling. Als u borstvoeding geeft, of als u van plan bent dat te doen, is het essentieel om uw baby borstvoeding te geven in een draagzak. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, ze kunnen extreem comfortabel zijn en sommige zijn verkrijgbaar in lichtgewicht, ademende stoffen, waardoor ze een van de beste draagzakken zijn voor reizen in de zomer. Gemaakt van een mix van ongeverfd en plantaardig geverfd biologisch katoen en knopen gemaakt van hergebruikte kokosnootschalen, deze zwarte drager is zacht voor de huid en het milieu van je lieverd.

Als je een baby verwacht en probeert te kiezen uit de vele draagopties, biedt een gespdrager (ook wel een zachte gestructureerde drager of SSC genoemd) een korte leercurve en een rugzakachtig ontwerp dat gemakkelijk aan en uit te trekken is of om te schakelen tussen meerdere volwassenen. Dit is een draagzak die, indien mogelijk, geschikt zou zijn voor een try-on in de winkel voordat u deze koopt. Heel veelzijdig, er zijn zes manieren om je baby te dragen en deze keuze is geschikt voor baby's van 7 tot 45 pond. Het eenvoudige, veelzijdige ontwerp van de Gemini kan pasgeborenen comfortabel naar peuters brengen in meer posities op meer volwassen lichaamstypes dan de meeste andere draagzakken.

Hoewel het een goede keuze is als je een jonge baby hebt en je grootste zorg de luchtcirculatie is, zijn er betere dragers voor peuters. Zoals veel ouders uit ervaring kunnen bevestigen, kunnen wikkeldragers soms een beetje een uitdaging zijn om op te stappen. Het is een uitstekende draagzak voor ouders met grote maten, met lange en breed verstelbare schouderbanden en heupriem. Deze draagzak heeft een enkele zak in het midden van de tailleband, maar omdat het een balgzak is, met een plooi waarmee hij naar buiten kan uitzetten, is hij groot genoeg voor een iPhone 7 Plus, een paar sleutels en een compacte portemonnee.

Het is ook geen drager die naar buiten gericht dragen mogelijk maakt, wat sommige oudere baby's verkiezen. Deze lichtgewicht, waterdichte draagzak is geschikt voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar en heeft gewatteerde en verstelbare hoofdsteun voor baby's, evenals een afneembare kap om ze koel te houden.