Worden alle baby's graag gedragen?

Sommige baby's houden er niet van om gedragen te worden. Baby's houden niet altijd meteen van iets. Het kan even duren voordat ze ergens aan wennen voordat ze het onder de knie hebben en besluiten dat ze het leuk vinden. Als je baby zich niet prettig voelt bij één type draagzak, moet je op zoek gaan naar een andere stijl die beter bij hem past.

Baby's die door hun ouders worden gedragen, huilen minder. Het voor de hand liggende voordeel van het dragen van baby's is gemak. Als de baby in een draagzak zit, kun je dagelijkse klusjes volbrengen terwijl je weet dat de baby veilig en gelukkig is. Ook kan het dragen van een baby je in staat stellen om naar plaatsen te gaan die kinderwagens niet kunnen (wandelen, trappen, enz.

Ouders dragen hun baby's al eeuwenlang, maar als je voor het eerst ouder bent, is het misschien allemaal nieuw voor je. De meeste baby's vinden het heerlijk om buiten te zijn, dus als het weer bevorderlijk is, probeer dan eerst buiten te dragen, waar er zoveel te zien en te voelen is. Er is meer onderzoek nodig om dit verband volledig te begrijpen, maar sommige onderzoekers suggereren de noodzaak van meer kangoeroezorg, vooral voor de verzorging van in het ziekenhuis opgenomen premature baby's. De meeste baby's reageren op zo'n soort ritmische beweging en soms is een subtiele zwaai niet genoeg - het moet misschien steviger zijn om hem echt te kalmeren.

Alle ouders kunnen hun baby's op deze manier verzorgen; de verzorger van uw baby kan het ook een hulpmiddel van onschatbare waarde vinden tijdens het werken of studeren. En het is nu wetenschappelijk bewezen hoe nuttig het dragen van baby's is voor baby's en ouders, ook voor de uiteindelijke ontwikkeling van onafhankelijkheid en zelfvertrouwen van de baby. Gedragen baby's zijn nauw betrokken bij de wereld van hun ouders omdat ze deelnemen aan wat moeder en vader doen. Ik kwam tot de conclusie dat ze er misschien gewoon te klein voor is, ze is 6lbs 8oz, en de baby ktan zegt dat het voor baby's van 8-35 lbs is.

Veel baby's „houden niet van de draagdoek als ze hem geen kans hebben gegeven op een goede dag, wanneer ze droog, schoon en uitgerust en gevoed en knuffelig zijn. Meer onderzoek met een grotere, diverse groep is nodig om het verband tussen het dragen van baby's en huilen en gedoe bij baby's beter te begrijpen. Voor oudere baby's, peuters en kleuters kan het zijn dat rugdragen beter werkt, vooral als u bijvoorbeeld stofzuigt of een maaltijd bereidt. Hoewel je deze kunt gebruiken bij grotere of oudere baby's, kan het zijn dat dit type drager ongemakkelijk is bij baby's van meer dan 20 pond.

Baby's die gedragen worden, kunnen ook zien wat hun ouders zien, horen wat hun ouders horen of zeggen en zijn over het algemeen meer betrokken bij het dagelijks leven van hun ouders. Onderzoek heeft aangetoond dat premature baby's die worden aangeraakt en vastgehouden sneller aankomen en gezonder zijn dan baby's die dat niet zijn1.