Wat is de beste draagzak?

Solly Baby Babylist x Solly Baby Collaboration. Peuterdraagzakken · Babybjörn draagzak Mini · Boba draagzak voor baby's. Afgezien van de pasvorm, kan de draagzak op drie manieren worden gedragen, inclusief een babyinzetstuk voor baby's jonger dan 11 pond en beschikt over verstelbare hoofd- en neksteun. Ouders zijn dol op deze Infantino-draagzak vanaf de geboorte (hij werkt voor baby's vanaf 8 pond) tot de baby 32 pond bereikt in haar peuterjaren.

Minder bulk en vulling is wat deze draagzak geweldig maakt, maar ook waar sommige ouders over klagen, kan iets minder comfortabel zijn voor langere babydraagsessies of bij zwaardere baby's. Het ondersteunt baby's zo klein als 7 pond zonder de noodzaak van een babyinzetstuk, en tot 45 pond, wat je goed in de peuterkap brengt; dus deze draagzak is geweldig in het accommoderen van verschillende maten naarmate je baby groeit. Ouders zullen zich vaak afvragen of baby's heupdysplasie kunnen ontwikkelen of oververhit raken in een draagzak, maar draagzakken zijn een veilige en geteste optie om uw kind dichtbij en ondersteund te houden. Al deze aanpassingen zijn nodig om het mogelijk te maken baby's zo klein als 7 pond en tot 45 pond, of van 0 tot 48 maanden oud te ondersteunen.

Om de dubbele draagkracht te kunnen doen, moeten baby's minstens vier maanden oud zijn, goed ontwikkelde hoofd- en nekcontrole hebben en lang genoeg zijn dat hun hoofd zich buiten de drager bevindt en hun benen lang genoeg zijn om zich over het paneel van de drager te bevinden. Deze draagzak is gemaakt van biologisch katoen en is geschikt voor baby's met een gewicht van 2,3 kg tot 14,5 kg (5 lbs tot 32 lbs) in naar binnen gerichte voorste draag- en heupdraagposities en wordt door de IHDI als heupgezond beschouwd. Ouders vinden het ook geweldig dat deze draagzak een gezellig huid-op-huidcontact mogelijk maakt met zelfs de kleinste baby's, omdat hij vanaf de geboorte kan worden gebruikt tot de baby 25 pond bereikt. Het wordt niet aangeraden dat baby's naar voren kijken in de drager totdat ze hun hoofd voldoende omhoog kunnen houden zonder ondersteuning.

Eigenlijk kwam ik een paar ouders tegen die zeggen dat dit hun enige manier is om hun baby's te kalmeren en in slaap te brengen. Het wordt door de IHDI als heupgezond beschouwd en is geschikt voor baby's met een gewicht van 2,3 kg tot 15 kg (5 lbs tot 33 lbs). Andere fabrikanten, zoals Ergobaby, delen dat baby's tussen de 4 en 6 maanden oud moeten zijn en een goede hoofdcontrole moeten hebben voordat ze naar voren kijken in dragers. We vonden het klittenbandvak aan de voorkant leuk, hoewel het een beetje moeilijk toegankelijk was voor moeders met kortere armen of grotere baby's.