Wat is de beste draagzak?

Solly Baby Babylist x Solly Baby Collaboration. Peuterdraagzakken · Babybjörn draagzak Mini · Boba draagzak voor baby's. En hoewel het werkt met baby's tot 25 pond, gebruiken veel ouders het graag terwijl hun baby nog jong is en gaan ze vervolgens naar een drager met meer positioneringsopties naarmate hun kleintje groeit. Het wordt door de IHDI als heupgezond beschouwd en is geschikt voor baby's met een gewicht van 2,3 kg tot 15 kg (5 lbs tot 33 lbs).

We vonden het klittenbandvak aan de voorkant leuk, hoewel het een beetje moeilijk toegankelijk was voor moeders met kortere armen of grotere baby's. Het ondersteunt baby's zo klein als 7 pond zonder de noodzaak van een babyinzetstuk, en tot 45 pond, wat je goed in de peuterkap brengt; dus deze draagzak is geweldig in het accommoderen van verschillende maten naarmate je baby groeit. Het wordt door de IHDI als heupgezond beschouwd en kan worden gedragen in naar binnen gerichte rugzakken en heupzitposities en is geschikt voor baby's met een gewicht van 3,2 kg tot 20 kg (7 lbs tot 44 lbs). Het sierpaneel, het lichaam van de drager die uw kind ondersteunt, past beter bij kleine baby's en kleine volwassenen, en het voelt bij zowat iedereen koeler aan dan de omvangrijkere panelen van andere modellen.

Ontworpen om te worden gedragen in een naar binnen gerichte positie naar voren te dragen, is deze draagdoek geschikt voor baby's met een gewicht van 2,8 kg tot 9 kg (6,1 lbs tot 19,8 lbs). Het wordt niet aangeraden dat baby's naar voren kijken in de drager totdat ze hun hoofd voldoende omhoog kunnen houden zonder ondersteuning. Het werkt vanaf de pasgeboren dagen goed tot en met de peuterjaren en is, zoals alle Ergobaby-draagzakken, echt comfortabel voor zowel baby's als babydragers dankzij het ergonomische ontwerp en tal van instelmogelijkheden. Veel ouders vinden het leuk dat deze draagzak een luchtpaneel heeft om jou en baby koel te houden (een geldige klacht voor veel ouders voor zoiets kleins, baby's geven veel warmte af).

Minder bulk en vulling is wat deze draagzak geweldig maakt, maar ook waar sommige ouders over klagen, kan iets minder comfortabel zijn voor langere babydraagsessies of bij zwaardere baby's. Het is geschikt voor baby's van 7 tot 45 pond en biedt ergonomische ondersteuning voor de rug van de verzorger.