Welke aanbevolen autostoeltjes voor baby's?

Onze nieuwe topkeuze is de Graco SnugFit 35 DLX; de Chicco. De SnugRide SnugFit 35 DLX is 29 inch lang van voor naar achter. Het is de langste van de stoelen die we aanbevelen, maar slechts ongeveer een centimeter, dus het zou geen moeite moeten hebben om zelfs in een compacte auto te passen. En deze stoel is ongeveer 17½ inch breed, waardoor het de breedste van de drie stoelen is die we aanbevelen (maar slechts iets meer dan een halve inch).

Afhankelijk van het voertuigtype en de andere autostoelen in de mix, kan het mogelijk zijn om drie autostoelen op een rij te plaatsen. Zonder de basis weegt deze stoel ongeveer 10½ pond per pond meer dan onze runner-up pick, de Chicco KeyFit 30, en anderhalf pond meer dan onze upgradekeuze, de Clek Liing. We vonden dat extra pond niet bijzonder merkbaar. Maar omdat baby's na verloop van tijd zwaarder worden, kan het zeker een voordeel zijn om te beginnen met een lichtere stoel.

Het eerste dat u moet weten op het gebied van veiligheid van autostoelen (opent in een nieuw tabblad) is dat de wet vereist dat kinderen in een geschikt autostoeltje zitten wanneer ze in een voertuig reizen Dit is het geval totdat ze 12 jaar oud of 135 centimeter lang zijn - wat het eerst gebeurt, volgens Gov, uk. Opent in nieuw tabblad) Onze keuze van de beste autostoel is de Cybex Cloud Z iSize (wordt geopend in een nieuw tabblad). Je kunt dit autostoeltje aan een compatibel kinderwagenframe bevestigen en als je dat doet, kan je baby in de vlakke positie blijven liggen die het beste is voor de gezonde ontwikkeling van de wervelkolom, heupen en longen. Het zitje heeft ook een uitneembare inleg voor pasgeborenen voor extra comfort, en de in hoogte verstelbare hoofdsteun heeft 11 verschillende instellingen, zodat je hem kunt aanpassen naarmate je baby groeit.

Buiten de auto kan je baby plat in dit zitje liggen dankzij de verstelbare functie. Het is ook compatibel met geselecteerde kinderwagens om een reissysteem te creëren. Lees onze volledige recensie van het Cybex Cloud Z iSize-autostoeltje Deze stoel heeft de zwaarste crashtest ter wereld doorstaan en heeft drie lagen veiligheidsfuncties, waaronder ingebouwde zijdelingse botsbescherming in de zitschaal. Hij heeft vier verstelbare posities en de verstelbare hoofdsteun heeft 11 verschillende instellingen.

Om pasgeborenen extra ondersteuning te bieden, wordt hij geleverd met een babyschelp en een hoofdknuffelaar. Het is weer een roterende stoel, dus het is gemakkelijk om kleintjes - en niet zo kleintjes, naarmate ze ouder worden - in en uit te krijgen. Je kunt hem naar achteren gericht gebruiken totdat je kind 18 kg weegt (ongeveer vier jaar oud) en hem vervolgens omdraaien en hem gebruiken als een naar voren gericht zitje totdat je kind oud genoeg is - of lang genoeg - om in plaats daarvan de veiligheidsgordel van het voertuig te gebruiken. Het is geschikt vanaf de geboorte tot je kind 36 kg weegt.

Je kunt hem langer naar achteren gericht gebruiken dan andere autostoeltjes - tot je baby 18 kg weegt - en hem vervolgens omdraaien en gebruiken als naar voren gericht zitje totdat je kind 36 kg weegt. Het heeft een verloopstuk met een verwijderbare wig, die extra ondersteuning en comfort biedt voor uw baby, en de basis draait voor gemakkelijke toegang. Het heeft ook een verstelbare hoofdsteun en bescherming tegen zijdelingse botsingen. Alle baby's hebben om te beginnen een naar achteren gerichte stoel nodig.

Dit zijn stoelen van groep 0+ en ze zijn doorgaans geschikt vanaf de geboorte tot je baby ongeveer 12-15 maanden oud is. Sommige autostoeltjes (ook wel combinatie- of meergroepstoelen genoemd) zijn ontworpen om buiten dit punt te blijven gebruiken en uw kind in de naar achteren gerichte positie te houden tot ongeveer vier jaar oud. Over het algemeen zijn dit de beste autostoeltjes om te kopen, omdat uit onderzoek blijkt dat een naar achteren gericht autostoeltje het veiligst is, waardoor uw kind beter wordt beschermd dan een naar voren gerichte stoel in het geval van een aanrijding. We hebben ook i-Size-stoelen opgenomen in deze koopgids, zoals het Cybex Cloud Z iSize-autostoeltje.

Dit betekent dat de stoel voldoet aan of hoger is dan R129, de nieuwste Europese veiligheidsverordening voor autostoeltjes. iSize-stoelen bieden extra bescherming om hoofd- en nekletsel te voorkomen en zijn ontworpen om baby's naar achteren gericht te houden. I-Size stoelen voldoen aan of overtreffen de nieuwste Europese veiligheidsvoorschriften voor kinderzitjes. Het doel van deze voorschriften is om autostoelen veiliger te maken dan de vorige wetgeving vereiste.

iSize-zitjes houden je baby naar achteren gericht - wat de veiligste manier is om te reizen - tot 15 maanden. Om optimale ondersteuning te bieden aan de zich ontwikkelende wervelkolom, nek en rug van uw baby en om verminderde zuurstofverzadiging in het autostoeltje te voorkomen, kiest u een autostoeltje met een liggende liggende optie. Als u een zitje koopt voor een pasgeboren baby of een zitje dat vanaf de geboorte wordt gebruikt, is ons advies om een iSize-zitje te kiezen dat speciaal is ontworpen om te worden gebruikt voor de eerste 12-15 maanden van het leven van je baby. Dit wordt een naar achteren gerichte stoel.

We richten ons op autostoeltjes voor baby's in onze ranglijst, omdat dit onze favoriete modellen zijn. Ze zijn speciaal ontworpen voor pasgeborenen en baby's tot ongeveer 18 maanden oud. Het zijn allemaal naar achteren gerichte autostoelen, wat de veiligste positie is. De KeyFit 30 is het beste autostoeltje voor deze prijs en zal perfect zijn voor de meeste ouders.

Als u echter een gewone taxigebruiker bent, raden we u een ander autostoeltje aan dat lichter en gemakkelijker mee te nemen is (zie alternatieven hieronder). Lees onze diepgaande evaluatie van de Peg Perego Primo Viaggio. Als je verwacht dat je baby veel tijd achterin je auto doorbrengt, is de Peg Perego Primo Viaggio het absoluut beste autostoeltje dat vandaag beschikbaar is. Met zachte ademende stof en veel extra vulling zal je baby comfortabel zijn voor lange reizen.

De stoel is onze voorkeursoptie wanneer het zonder basis wordt gebruikt, dankzij het Europese gordelpad dat de rugleuning aan de achterkant van de stoel verdubbelt. Lees onze diepgaande evaluatie van de UPPAbaby MESA. De Mico Max 30 is perfect als je al een kinderwagen hebt van een van de compatibele merken (Maxi-Cosi, maar ook Cybex, Nuna, Silver Cross en Quinny). De Britax B-Safe 35 is perfect voor premature baby's en kleine baby's.

Al zijn extra vulling maakt het een van de veiligste en meest comfortabele autostoelen die momenteel beschikbaar zijn. Lees verder onze Britax B-Safe 35 recensie. De Britax B-Safe 35 heeft zoveel extra vulling dat het de beste stoel is voor kleine baby's. Je kind wordt strak en strak gehouden.

De bouwkwaliteit is ook uitstekend. We raden deze stoel echter niet aan voor grotere baby's, omdat ze zich misschien een beetje terughoudend of ongemakkelijk voelen tijdens lange reizen. Lees verder onze Evenflo LiteMax 35 review. Het draaggedeelte van de stoel weegt meer dan 10 lbs, wat gemiddeld maar vrij zwaar is als het dragen van uw baby in de draagzak in uw plannen is.

Als uw baby in meerdere voertuigen rijdt, is het verplaatsen van een autostoeltje voor baby's ook veel eenvoudiger dan het verwijderen en opnieuw installeren van een converteerbare stoel. De op consumenten gebaseerde veiligheidsorganisatie Car Seats for the Littles vermeldt ook dat alles-in-één autostoeltjes geweldig zijn voor uw kind naarmate ze groeien. Als u een babyzitje in een vliegtuig gebruikt, wil je het waarschijnlijk zonder de basis installeren om te voorkomen dat je de basis door de luchthaven draagt. Als een van de meest compacte stoelen van voor naar achter op de markt, past hij gemakkelijk in sedans en andere kleinere auto's, en is het ook een goede keuze als je aan de hogere kant en op de markt bent voor een stoel die meer beenruimte op de voorstoel mogelijk maakt.

Studies tonen aan dat meer dan 7 van de 10 autostoeltjes verkeerd zijn geïnstalleerd, of dat de baby onjuist werd vastgehouden en 93% van de ouders fouten maakt bij het gebruik van autostoelen op weg naar huis vanuit het ziekenhuis. Het autostoeltje ondersteunt baby's vanaf 4 pond en zo zwaar als 35 pond, of tot 32 lang (wat het eerst komt), waardoor het een geweldige optie is voor preemies met het meegeleverde babyinzetstuk en supergezellige hoofdsteun van traagschuim. De SnugRide SnugFit 35 DLX is ontworpen voor baby's vanaf 4 pond, waardoor het een optie is voor sommige preemie-baby's. Het is een uniek ontwerp dat handig kan zijn voor stadsbewoners die geen eigen auto hebben of voor mensen die misschien niet de ruimte hebben voor een gewone kinderwagen.

Het kopen van het juiste autostoeltje voor de leeftijd en het stadium van uw kind en het correct installeren ervan, kan een van de meest cruciale keuzes zijn die u maakt voor hun welzijn. Maak je geen zorgen als je baby in slaap valt in de auto - zorg ervoor dat je regelmatig stopt voor pauzes en je baby uit de stoel haalt als je twee uur of langer reist. Het ondersteunt baby's vanaf 4 pond met het meegeleverde babyinzetstuk, waardoor het een ideaal autostoeltje is voor premature baby's. .