Wat is de beste draagzak om te kopen?

Solly Baby Babylist x Solly Baby Collaboration. Peuterdraagzakken · Babybjörn draagzak Mini · Boba draagzak voor baby's. Een draagdoek is ook een ideale draagzak voor een jonge baby. De Ring Sling van Líllébaby is licht van gewicht, dus het is niet belastend voor je, en ademend, waardoor het veilig is voor slaperige babysnoozefests.

Je past de pasvorm aan met een met stof gevoerde metalen ring, die comfortabel tegen je borst zit. Het dragen van een baby kan behoorlijk glorieus zijn als je eenmaal de beste draagzak voor de leeftijd van je baby en je eigen behoeften hebt vastgespijkerd. Eenvoudig aan te trekken, de drager verdeelt het gewicht van je kind gelijkmatig over de drager en neemt de last van papa's nek en schouders weg. Deze draagzak wordt door de IHDI als heupgezond beschouwd en is geschikt voor baby's met een gewicht van 3,2 kg tot 20 kg (7 lbs tot 45 lbs) en kan naar voren worden gedragen, naar voren gericht naar buiten of op je rug.

De Pure is ontworpen om een hoog ademend vermogen te hebben, dus het zorgt voor een geweldige lente- en zomerdrager, met een voorpaneel dat kan worden opengeritst en opgerold om een zeer ademend gaas te onthullen dat helpt de rug van je baby lekker koel te houden. Nuna staat bekend om zijn doordachte functies, dus het is geen verrassing dat de drager vergrendelende ritsen en magnetische gespen bevat om pasgeborenen veilig te houden, een ademende hoes voor dutje en hoofdsteun die kan worden neergeklapt en zelfs verwijderd naarmate uw kind groeit. Bedenk hoe lang u van plan bent uw koerier te gebruiken, aangezien de gewichtslimieten en specificaties een essentieel onderdeel zijn van het kopen van de juiste. Zacht gestructureerde draagzakken zijn de meest populaire en veelzijdige draagzakken en zijn er in veel verschillende vormen, maten, prijzen en kwaliteitsniveaus.

Natuurlijk lijkt er een oneindig assortiment draagzakken te zijn om uit te kiezen, maar de allerbeste draagzakken bieden ouders en baby's comfort en veiligheid, stijl en veel knuffeltijd. De drager biedt veelzijdigheid voor de configuratie van de riem - u kunt hem configureren als een H, of als een X die de riemen over de rug of borst kruist. De riemen zijn echt vrij lang en kunnen de eerste paar keer dat je de drager aantrekt een beetje overweldigend zijn, dus misschien wil je wat hulp werven voor je eerste poging. Er zijn er zoveel om uit te kiezen, maar de klassieke draagzak aan de voorkant die in je opkomt als je de woorden „draagzak” hoort, is de BabyBjorn Baby Carrier Original.

De draagzak van Baby Tula kan zonder inzetstuk worden gebruikt bij baby's zo klein als 7 pond en tot 45 pond. En als je het idee van een hybride drager leuk vindt, wil je ook Boppy's ComfyHug Hybrid (ontworpen voor pasgeborenen) en de ComfyChic bekijken, een hybride drager in meer gestructureerde stijl. Over een rugzak gesproken, deze draagzak kan worden gebruikt als naar binnen gerichte voordrager, een naar binnen gerichte rugzakdrager aan de achterkant of naar buiten gerichte rugzakdrager.