Welke beste draagzakken?

Solly Baby Babylist x Solly Baby Collaboration. Peuterdragers · Solly Baby Babylist x Solly. Het sierpaneel, het lichaam van de drager die uw kind ondersteunt, past beter bij kleine baby's en kleine volwassenen, en het voelt bij zowat iedereen koeler aan dan de omvangrijkere panelen van andere modellen. Het is geschikt voor baby's van 7 tot 45 pond en biedt ergonomische ondersteuning voor de rug van de verzorger.

En hoewel het werkt met baby's tot 25 pond, gebruiken veel ouders het graag terwijl hun baby nog jong is en gaan ze vervolgens naar een drager met meer positioneringsopties naarmate hun kleintje groeit. We vonden het klittenbandvak aan de voorkant leuk, hoewel het een beetje moeilijk toegankelijk was voor moeders met kortere armen of grotere baby's. Geschikt voor baby's met een gewicht van 3,2 tot 20,4 kg (7 - 45 pond) zonder babyinzetstuk, deze kleurrijke draagzak heeft een gesp in de taille en kruisbare strikbandjes. Ook hebben ze voor kleinere baby's de neiging om behoorlijk diep in de stoel te zitten tot ze ongeveer een jaar oud zijn, waardoor het moeilijk voor hen is om rond te kijken terwijl ze worden gedragen, omdat de zijkant van de drager erg hoog komt.

De draagzak van Baby Tula kan zonder inzetstuk worden gebruikt bij baby's zo klein als 7 pond en tot 45 pond. Om de dubbele draagkracht te kunnen doen, moeten baby's minstens vier maanden oud zijn, goed ontwikkelde hoofd- en nekcontrole hebben en lang genoeg zijn dat hun hoofd zich buiten de drager bevindt en hun benen lang genoeg zijn om zich over het paneel van de drager te bevinden. Veel ouders vinden het leuk dat deze draagzak een luchtpaneel heeft om jou en baby koel te houden (een geldige klacht voor veel ouders voor zoiets kleins, baby's geven veel warmte af). Maar het Lillebaby-model vereist een babyinzetstuk voor baby's jonger dan 15 pond, mist een verstelbaar paneel, laat baby's niet toe om naar buiten te kijken wanneer ze op de borst van de volwassene worden gedragen, en is over het algemeen niet zo veelzijdig.

Ontworpen om te worden gedragen in een naar binnen gerichte positie naar voren te dragen, is deze draagdoek geschikt voor baby's met een gewicht van 2,8 kg tot 9 kg (6,1 lbs tot 19,8 lbs). Heel veelzijdig, er zijn zes manieren om je baby te dragen en deze keuze is geschikt voor baby's van 7 tot 45 pond. Ouders zijn dol op deze Infantino-draagzak vanaf de geboorte (hij werkt voor baby's vanaf 8 pond) tot de baby 32 pond bereikt in haar peuterjaren.