Zijn draagzakken one size fits all?

Dus of je nu ouders met een grote maat bent of niet, het kan zijn dat je een paar vervoerders moet proberen om degene te vinden van wie je houdt. Informatie over grote maten De Boba-drager wordt slechts in één maat geleverd. Het is ontworpen voor de meeste ouders tussen de 5 en 6'3 voet lang. Bij het kiezen van een draagzak moet je daarom niet alleen rekening houden met de werkelijke grootte van je baby, maar ook bedenken hoe lang de draagzak je van dienst kan zijn.

Ze heeft een groeiende collectie dragers (10 bij de laatste telling) waarmee ze haar zoon aan haar voor-, zij- en achterkant kan binden, zodat ze hem handsfree kan vasthouden. En houd er rekening mee dat er een beetje een leercurve is met draagzakken, vooral afhankelijk van welke draagzak je kiest. Hoe breder het paneel is, de grotere en langerbenige kinderen kunnen correct worden ondersteund door de drager. Dit komt omdat deze periode er een is van snelle heupontwikkeling, en als je je baby in zijn drager naar je toe kijkt, kan dit een optimale heupontwikkeling bevorderen.

Deze drager is niet ideaal als je een groter lichaamstype hebt, omdat veel ouders opmerken dat de schouderbanden te strak en beperkend kunnen zijn. De riemen kunnen worden aangepast om ouders van verschillende grootte mogelijk te maken met de hieronder afgebeelde gespdrager. Kies een drager met een paneelbreedte die gelijk is aan of kleiner is dan de knieafstand van je kind tot knie. De Ergo is de vervoerder die hij zijn klanten het vaakst aanbeveelt, ook al zijn andere vervoerders misschien schattiger, zei hij.

Om te bepalen welke zitbreedte u nodig hebt, legt u uw kind op uw middel alsof uw kind in een draagzak zit en meet u de afstand van de ene knie tot de andere. Na de eerste zes maanden is het prima om je baby naar buiten te draaien in zijn drager; misschien wil je het eerste jaar naar binnen gericht zijn, omdat het wordt beschouwd als de meer heupgezonde positionering. Brown houdt van de Mei Tai, een andere zachte gestructureerde drager met verstelbare bandjes, en een nieuwe drager genaamd Oh Snap. Het kan worden gebruikt als een dubbele draagzak, twee onafhankelijke voordragers, twee onafhankelijke rugdragers of een onafhankelijke heupdrager.

Happy Baby maakt ook verschillende andere (net zo mooie) stijlen draagtassen, waaronder de Revolution (voorwaartse optie), een peuterdrager, een rekbare omslag en een Onbuhimo (een Japans geïnspireerde tailleloze drager).