Welke beste draagdoek?

De beste babydraagdoeken en stroppen Onze keuze. Een geweldige draagdoek voor opgroeiende baby's. Een ringsling voor een goede prijs. Nog een probleemloze babywrap, deze van het in Florida gevestigde merk Baby K'tan is gemaakt van 100 procent katoen en heeft vijf verschillende draagposities.

Het ziet er misschien eenvoudig uit, maar dankzij het ontwerp met dubbele lus kun je hem aantrekken als een t-shirt zonder knikken of overtollige stof. Veel ouders vinden het leuk dat deze draagzak een luchtpaneel heeft om jou en baby koel te houden (een geldige klacht voor veel ouders voor zoiets kleins, baby's geven veel warmte af). Sommige dragers zijn comfortabeler voor baby's dan andere, en sommige zijn beter voor pasgeborenen, maar worden ongemakkelijk naarmate de kleintjes groter worden. Volwassenen kunnen veilig baby's tussen de 8 en 30 pond dragen met deze drager, en het is verkrijgbaar in verschillende kleuropties.

Ouders vinden het ook geweldig dat deze draagzak een gezellig huid-op-huidcontact mogelijk maakt met zelfs de kleinste baby's, omdat hij vanaf de geboorte kan worden gebruikt tot de baby 25 pond bereikt. Ontworpen om te worden gedragen in een naar binnen gerichte positie naar voren te dragen, is deze draagdoek geschikt voor baby's met een gewicht van 2,8 kg tot 9 kg (6,1 lbs tot 19,8 lbs). Ouders zijn dol op deze Infantino-draagzak vanaf de geboorte (hij werkt voor baby's vanaf 8 pond) tot de baby 32 pond bereikt in haar peuterjaren. Deze draagzak is ontworpen om te worden gedragen in- en naar buiten gerichte posities en geschikt voor baby's met een gewicht van 3,2 kg tot 11 kg (7 lbs tot 24 lbs).

Hoewel het posities heeft waar kleintjes naar de wereld kunnen kijken, kan het beperkend zijn omdat de stof zich uitstrekt en sommige baby's niet zo strak tegen hun ouders willen worden gedrukt. Deze draagzak is gemaakt van biologisch katoen en is geschikt voor baby's met een gewicht van 2,3 kg tot 14,5 kg (5 lbs tot 32 lbs) in naar binnen gerichte voorste draag- en heupdraagposities en wordt door de IHDI als heupgezond beschouwd. Deze draagzak wordt door de IHDI als heupgezond beschouwd en is geschikt voor baby's met een gewicht van 3,2 kg tot 20 kg (7 lbs tot 45 lbs) en kan naar voren worden gedragen, naar voren gericht naar buiten of op je rug. We testen dragers voor het comfort van de baby, het comfort van de ouders, het gebruiksgemak en het gemak van reiniging met meerdere ouders en baby's van verschillende groottes.

Het wordt door de IHDI als heupgezond beschouwd en kan worden gedragen in naar binnen gerichte rugzakken en heupzitposities en is geschikt voor baby's met een gewicht van 3,2 kg tot 20 kg (7 lbs tot 44 lbs). Solly is eigendom van Amerika en naait hun wraps in Los Angeles, CA, waar ze een zeer responsief, milieuvriendelijk en liefdadigheidsbedrijf runnen dat teruggeeft aan risicovolle moeders en baby's over de hele wereld. Het wordt door de IHDI als heupgezond beschouwd en is geschikt voor baby's met een gewicht van 2,3 kg tot 15 kg (5 lbs tot 33 lbs). Het werkt vanaf de pasgeboren dagen goed tot en met de peuterjaren en is, zoals alle Ergobaby-draagzakken, echt comfortabel voor zowel baby's als babydragers dankzij het ergonomische ontwerp en tal van instelmogelijkheden.